Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.04.2024 00:16

Proiect important demarat


A A

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3

Ștefan Khalil


Zona de sud a județului Dâmbovița va avea un nou nod rutier, care va fi amplasat între localitățile Petrești și Corbii Mari. Nodul rutier nou va facilita accesul direct pe Autostrada A3 și va fi situat în apropierea intrării în Uliești. Ionuț Săvoiu, ministru secretar de stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, a transmis că noul nod rutier va contribui la fluidizarea traficului și va facilita intrarea și ieșirea pe Autostrada A3 pentru locuitorii din zonă.

Într-un an, maxim un an și jumătate, noul nod rutier va fi finalizat, asigurând astfel o conexiune eficientă cu Autostrada A3. Proiectul a fost demarat și a ajuns în faza de contractare sub actualul Guvern, reprezentând un pas important în îmbunătățirea infrastructurii rutiere și dezvoltarea regională” ,a declarat Ionuț Săvoiu.

În plus, secretarul de stat  a precizat că și proiectele pentru Drumurile Expres Ploiești - Găești și Târgoviște - București sunt în curs de desfășurare. Acestea se află în faza studiilor geotehnice, cu lucrări în desfășurare în zona Dragodana.

Proiectul Drumului Expres Târgoviște - București nu este blocat și se află în faza de Studiu de Fezabilitate. Sperăm să intrăm în faza de aprobare până la sfârșitul acestui an”, a adăugat secretarul de stat într-o conferință de presă.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Director general nou la Automecanica
Federația Sanitas a dat în judecată Guvernul
Modernizarea DN 71 ține pe loc extinderea canalizării
„Am pierdut în câteva localități și astăzi nu am o explicație”
„Alegerile s-au desfășurat într-un climat de siguranță și calm”
Procesul electoral de la Găești va fi contestat
Succes fără precedent pentru PSD Dâmbovița la alegerile locale
Dâmbovița la vot!
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie
PSD Dâmbovița, final optimist de campanie


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Care neutralitate?

A scrie editoriale e un lucru fantastic. Poți să lansezi idei, dar și să explici teorii, care de cele mai multe ori sunt știute, dar imposibil de exprimat deschis în spațiul public. Pentru astăzi am ales tema neutralității, cu precădere cea de la nivelul Republicii Moldova. Sub deviza „noi suntem între două mari blocuri, cel Vestic și cel rus”, Republica a bâjbâit de la independența obținută... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale