08.05.2024 00:12

Dinu Marian este noul candidat PSD la Primăria Gura Șuții

Dinu Marian este noul candidat PSD la Primăria Gura Șuții
Galerie foto

*Referitor la noua componență a Consiliului Județean Dâmbovița care va rezulta după alegerile din 9 iunie 2024, Corneliu Ștefan a  declarat că, după numărul de semnături depuse, 4 partide vor constitui forul administrativ județean, respectiv PSD, PNL, Alianța Dreapta Unită și AUR.

 

Dinu Marian, actual consilier județean, este candidatul  PSD Dâmbovița pentru funcția de primar al comunei Gura Șuții. Decizia de schimbare a candidatului a fost luată, pe ultima sută de metri, de conducerea PSD Dâmbovița la solicitarea actualului primar Constantin Dinu care s-a retras  din motive de sănătate.

„La Gura Șuții am fost nevoiți să schimbăm candidatul, din motive medicale. Îi mulțumesc public d-ului primar Constantin Dinu pentru ceea ce a făcut pentru localitatea Gura Șuții. Acesta a rămas în echipa noastră, este primul pe lista de consilieri locali. Deci la Gura Șuții avem alt candidat la funcția de primar, pe Dinu Marian, actual consilier județean”, a declarat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan în cadrul unei recente conferințe de presă.

Liderul PSD Dâmbovița a reiterat faptul  că, în afară de municipiile Târgoviște și Moreni, de orașele Pucioasa și Fieni, PSD are șanse reale să câștige la Găești și la Titu.

„PSD va câștiga, în afară de localitățile unde avem astăzi primari social democrați, în cel puțin 4 localități conduse în prezent de primari din partea PNL”. 

Referitor la noua componență a Consiliului Județean Dâmbovița care va rezulta după alegerile din data de 9 iunie 2024, Corneliu Ștefan a declarat că, ținând cont de depunerea candidaturilor, 4 partide vor constitui forul administrativ județean.

„După numărul de semnături, PSD a depus 125.000 de semnături, PNL- 17.000 de semnături,  Alianța Dreapta Unită -10.000 de semnături, Partidul AUR -7000 de semnături. Cu siguranță aceasta va fi ordinea și pe 9 iunie 2024… Sunt sondaje făcute la nivelul județului Dâmbovița, am făcut și anumite focus grupuri în anumite zone ale județului Dâmbovița. Știm foarte clar cum stăm începând de la nivelul municipiului Târgoviște și până la ultima localitate din județul Dâmbovița. Știm ce se întâmplă astăzi în județul Dâmbovița”, a menționat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta Stanciu