Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.06.2017 00:15


A A

Vox Populi: "Suntem foarte dezamăgiți, de opinia noastră nu ține nimeni cont"

Vox Populi:

CORVIN DUMITRICĂ


● „Nu știm ce să mai credem. Noi muncim de dimineață până seara și murim de foame, iar ei trăiesc destul de bine și stau numai de ceartă. O ceartă în urma căreia tot noi avem de pierdut”.● „Mă credeți că nici nu mă interesează cine compune Guvernul? Mă interesează că țara să fie guvernată de către un guvern competent care să facă ceva și pentru noi”.

● „Nu trebuia să se ajungă aici. Nu înțeleg cum să demită un guvern ai cărui membri și Prim Ministru fac parte din cadrul aceluiași partid. În România eu nu cred că s-a mai întâmplat așa ceva”. ● „Indiferent cine guvernează, de popor nu se îngrijește așa cum trebuie. Au fost atâtea partide care s-au perindat pe la guvernare și toți au făcut numai pentru ei. De popor nu a avut nimeni grijă decât în campania electorală”. ● „Eu cred că Guvernul condus de domnul Grindeanu nu trebuia demis. Aceasta este părerea mea. Mi s-a părut că este un om și un politician cu coloană vertebrală”. ● „Nu mă pricep la politică, dar cred că nu era momentul acum să demită guvernul. Eu cred că au fost niște orgolii personale”. ● „Nu prea am urmărit și nu sunt în temă. Totuși, cred că orice decizie la nivel politic se răsfrânge asupra noastră. De cele mai multe ori politicienii iau decizii în urma cărora tot noi avem de suferit”. ● „Din păcate, Klaus Iohannis și-a băgat coada. Și nu trebuia. Eu asta cred. Deja în ultima perioadă, Grindeanu vorbea de parcă era membru PNL. Poate asta s-a dorit. Să fie schimbat guvernul. Nu știți că la noi când începe ceva să meargă bine se găsește cineva care să strice tot?” ● „Era de așteptat să se întâmple acest lucru. Cred că a fost un gest de neseriozitate din partea domnului Grindeanu. A trădat partidul și oamenii care credeau în dumnealui. Nu a procedat corect”. ● „Nu știu ce să mai cred. Suntem atât de dezamăgiți, încât nu ne mai interesează ce se întâmplă. Oricum de opinia noastră nu ține nimeni cont”.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Reacții din Dâmbovița față de moțiunea de cenzură
"Europarlamentarii noștri să lupte mai mult pentru România"
"Nu doar peștele este contaminat. Foarte multe produse de la noi au probleme"
"Avem produse mai slabe, suntem lada de gunoi a Europei"
"Iohannis îl menține pe Lazăr fiindcă i-a rezolvat niște dosare"
Pesta porcină, pericol pentru cumpărăturile de Paște?
"Mașinile diesel interzise în Europa vor ajunge în România"
"Procurorul General al României să-și dea demisia"
Vocea dâmbovițenilor despre renunțarea la ROBOR
Poluarea a scăzut, industria a căzut


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Uitatul Eminescu

Știați că pe 15 iunie a.c. s-au împlinit 130 de ani de când Mihai Eminescu a fost așezat de Dumnezeu în Panteonul neamului românesc? A, da, ce întrebare tâmpită! La ce bun să se fi știut? Prin media patriei a bătut un vânt al uitării. Altele au fost prioritățile culturale ale momentului, de pildă… Street delivery.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale