Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.12.2023 00:12

Domină competiția


A A

Urban Titu, pe primul loc în Liga a 4-a

Urban Titu, pe primul loc în Liga a 4-a

* Echipa antrenată de Florin Anton este singura neînvinsă din campionat și are și cel mai bun golaveraj, 75 de goluri marcate și doar 8 primite

 

Lupta pentru titlul de campioană județeană este una interesantă și în această ediție. Liga a 4-a, stagiunea 2023-2024, a oferit în prima parte multe jocuri interesante, dar și o perspectivă clară asupra modului în care se va decide campioana în această stagiune. Lupta pentru primul loc se poartă între trei formații, Urban Titu, Roberto Ziduri și Recolta Gura Șuții, ultima echipa fiind campioana en-titre.

Urban Titu, invincibilă în tur

După 15 etape, prima poziție în clasament este ocupată de Urban Titu, cu 41 de puncte. Pe locul secund se clasează Roberto Ziduri, cu 38 de puncte, iar ultima treaptă a podiumului este ocupată de Recolta Gura Șuții, cu 35. Rămân aproape de podium FC Potlogi, cu 33 de puncte, și Viitorul Voinești, cu 30 de puncte, însă este greu de crezut că cele două formații vor putea fi implicate în lupta pentru primul loc. Urban Titu este singura echipă neînvinsă din campionat și are și cel mai bun golaveraj, 75 de goluri marcate și doar 8 primite.

Unirea Bucșani ocupă ultimul loc

Situația este una interesantă și în partea inferioară a clasamentului. Unirea Bucșani este pe ultimul loc, cu doar 4 puncte, dar și cu cel mai slab atac, doar 18 goluri marcate, și cea mai slabă apărare, 60 de goluri încasate. De la locul 11, ocupat de Viitorul Ocnița, cu 13 puncte, și până la locul 15, ocupat de Voința Tătărani, diferența este de doar 3 puncte. Lupta pentru evitarea retrogradării se anunță una extrem de încinsă în această stagiune. În afara celor trei echipe amintite mai sus, au emoții mari Străjerii Răzvad, AFC Brezoaele și Bradul Moroeni.

Returul începe pe 3 martie

Returul va începe pe 3 martie 2024, fiind programate următoarele partide, în etapa cu numărul 16: FC Potlogi - CSM Fieni, Roberto Ziduri - Străjerii Răzvad, ACS Burduca - Flacăra Șuța Seacă, Săgeata Braniștea - Unirea Bucșani, Bradul Moroeni - Viitorul Voinești, Urban Titu - Voința Tătărani, Viitorul Ocnița - Recolta Gura Șuții și Libertatea Urziceanca - AFC Brezoaele.

 

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Viitorul Aninoasa a promovat în Liga a 4-a
Chindia are licență, dar jocul lasă de dorit
Finala mică merge în decisiv
CSM Târgoviște a avut avantaj
Titu se impune clar în derby
Urban Titu e acum favorită
Situația se complică pentru morenari
Pucioasa, egalată în prelungiri
Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale