Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.04.2024 00:13

Liga a 3-a. ARO Muscelul Câmpulung Muscel - Flacăra Moreni 1-0 (1-0)


A A

Situația se complică pentru morenari

Situația se complică pentru morenari

* După cinci etape de play-out, Flacăra este pe locul 3, cu 27 de puncte, la trei lungimi distanță de Tricolorul Breaza

 

În ultima etapă din turul play-out-ului Ligii a 3-a, Flacăra Moreni a jucat în deplasare, la Dragoslavele, cu ARO Muscelul Câmpulung Muscel. Meciul se anunța unul foarte important, ambele formații fiind implicate în lupta pentru evitarea retrogradării, cu un plus pentru echipa morenară, care stătea mai bine în clasament decât adversara de vineri.

Pentru această partidă, Gabi Paraschiv s-a bazat de la începutul meciului pe Duță - Terec, Ristea, Cernea, Oancea - Negrea, Țilică, Drăgan - Zaharia, Vasile, Predescu, iar pe parcursul meciului a mai intrat și C. Niță. De partea cealaltă, Ovidiu Tică s-a bazat pe Silveanu - Robu, Oprean, Chiper, Răduță, Durdun, Pahonțu, E. Niță, Nițescu, Grigore și Jenaru, iar pe parcurs au mai intrat Pia, Papuc și Șerban.

Partida a fost decisă din prima repriză

Prima parte le-a aparținut gazdelor, care au și reușit să marcheze unicul gol al partidei prin Darius Grigore, în minutul 34. Chiar dacă Terec a fost eliminat în minutul 59, Flacăra a avut câteva ocazii de a înscrie, prin Drăgan, Predescu sau Niță, însă nu a reușit să o facă și s-a văzut învinsă în partida de la Dragoslavele. După cinci etape de play-out, Flacăra este pe locul 3, cu 27 de puncte, la trei lungimi distanță de Tricolorul Breaza, formația care ocupă locul 5, retrogradabil. Cele două formații se vor înfrunta în etapa următoare, la Breaza. În partida tur din play-out, Tricolorul a câștigat la Moreni cu 2-0.

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Victorie frumoasă a Chindiei și o aluzie pătrunzătoare
Viitorul Aninoasa a sărbătorit promovarea în Liga a 4-a
Sărbătoare la Băleni și Tărtășești
Chindia încheie cu victorie un sezon ratat
Momentul zero
Flacăra obține a treia victorie consecutivă
Remiză pe Patrana
Finala Cupei României se joacă pe „Eugen Popescu”
Cezar Papoe, aproape de ultimul act


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Euro-orașul 2040

Acum, la ceas electoral, e bine să identificăm perspectivele orașului spre orizontul anului 2040. Normal, următorii 4 ani sunt importanți, dar să încercăm și un exercițiu de imaginație pe termen lung.

Dezvoltarea unui oraș în 2040 implică o abordare holistică, îmbinând tehnologia cu durabilitatea și considerând nevoile în schimbare ale populației. Să ne referim... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale