Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.05.2024 00:11

După ultima etapă


A A

Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a

Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a

* Echipa antreanată de Marian Vătavu se distanțează la 6 puncte de urmăritoare și mai are nevoie de o singură victorie, pentru a câștiga matematic competiția

 

Gazdele domină ultima etapă la Liga a 4-a, prin victoriile reușite de Burduca, Braniștea, Moroeni, Titu, Brezoaele și Gura Șuții. Doar Șuța Seacă se impune în deplasare, în timp ce Urziceanca și Bucșani termină la egalitate. Urban Titu se distanțează la 6 puncte de urmăritoare și mai are nevoie de o singură victorie, pentru a câștiga matematic competiția la Liga 4. Gura Șuții urcă pe 2, depășind pe Ziduri. Potlogi, Voinești, Urziceanca, Braniștea, Burduca, Șuța Seacă și Fieni ocupă poziții între cei doi poli ai clasamentului.

Răzvad și Moroeni se mențin pe locuri neretrogradabile, dar nu sunt scăpate de griji. Brezoaele speră și ea într-o salvare directă de la retrogradare. Unirea Bucșani urcă pe o poziție care asigură prezența la barajul de menținere, depășind Voința Tătărani. Viitorul Ocnița rămâne pe ultimul loc, cu șanse tot mai mici de menținere la Liga 4.

Rezultatele etapei: ACS Burduca - FC Potlogi 4-1, Săgeata Braniștea - Roberto Ziduri 3-1, Bradul Moroeni - CSM Fieni 2-1, Urban Titu - Străjerii Răzvad 5-1, Viitorul Ocnița - Flacăra Șuța Seacă 0-3, Libertatea Urziceanca - Unirea Bucșani 2-2, AFC Brezoaele - Viitorul Voinești 6-4, Recolta Gura Șuții - Voința Tătărani 8-0. Etapa viitoare, astăzi, ora 18.00: Potlogi - Gura Șuții, Tătărani - Brezoaele, Voinești - Urzicenca, Bucșani - Ocnița, Șuța Seacă - Titu, Răzvad - Moroeni, Fieni - Braniștea, Ziduri - Burduca.

ACS Burduca e aproape de titlul județean la Juniori U19

Și la Juniori U19 a fost o rundă sub dominația amfitrionilor, câștigători prin Burduca, Braniștea, Moroeni, Titu, Urziceanca, Brezoaele și Gura Șuții. Onoarea vizitatorilor a fost salvată, din nou, de Șuța Seacă. ACS Burduca se desprinde, probabil, decisiv în fruntea ierarhiei, putând deveni matematic campioană județeană în următoarea etapă. Străjerii Răzvad și FC Potlogi completează podiumul. Brezoaele, Ocnița și Bucșani ocupă pozițiile de final.

Rezultatele etapei: ACS Burduca - FC Potlogi 9-2, Săgeata Braniștea - Roberto Ziduri 3-2, Bradul Moroeni - CSM Fieni 3-0, Urban Titu - Străjerii Răzvad 1-0, Viitorul Ocnița - Flacăra Șuța Seacă 0-1, Libertatea Urziceanca - Unirea Bucșani 6-1, AFC Brezoaele - Viitorul Voinești 4-2, Recolta Gura Șuții - Voința Tătărani 3-1.

 

 

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Chindia și laureatele ligii secunde
Sportul Lucieni e pe loc de baraj
Luptă teribilă pentru promovare în Seria Nord
Urban Titu a primit trofeul campioanei
În linie dreaptă
Înfrângere la Plopeni
Pucioasa, învinsă la Dragoslavele
S-au terminat turneele finale ONSȘ-FRF
Cupa 1 Iunie la înot
LPS Mircea Eliade București câștigă ONȘȘ


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Proiectul european - atacat la „baionetă”

În ultimii ani, proiectul european a fost atacat la "baionetă" de o serie de crize majore suprapuse, care intră în competiție pentru resurse și pentru atenția decidenților și a cetățenilor deopotrivă. Fiecare dintre aceste crize a pus la încercare coeziunea, solidaritatea și capacitatea de răspuns a UE, dar, în același timp, a oferit oportunități de învățare și de... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale