Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



30.09.2016 00:07

Fotbal feminin - U17


A A

Trei târgoviștence în lotul României pentru preliminariile Euro 2017

Trei târgoviștence în lotul României pentru preliminariile Euro 2017
Alexandra Sfiea a marcat golul care a adus victoria României în confruntarea cu Belgia

LIVIU DOBRE


Reprezentativa României de fotbal feminin U17 a început campania de calificare pentru Campionatul European din Cehia 2017. Jocurile din prima fază a preliminariilor se desfășoară în Serbia. România face parte din Grupa 9, alături de Belgia, Ucraina și reprezentativa țării gazdă. Din lotul selecționatei pregătită de Adrian Ambrosie fac parte și trei jucătoare de la Clubul Sportiv Școlar Târgoviște, Ștefania Burcea, Florentina Ionescu și Alexandra Sfiea, care sunt o prezență obișnuită sub tricolor. În primele două jocuri, desfășurate luni și miercuri, reprezentativa României U17 a contabilizat o victorie și o înfrângere. Astfel, în meciul inaugural, cel cu Serbia, “tricolorele“ au cedat la limită, cu 0-1, singurul gol al partidei fiind marcat în minutul 13. În teren s-au aflat și două componente ale CSȘ Târgoviște, Ștefania Burcea și Alexandra Sfiea, care au fost integraliste.

Alexandra Sfiea a adus victoria României în disputa cu Belgia

În cel de-al doilea joc, cu Belgia, selecționata pregătită de Adrian Ambrosie s-a impus cu 1-0, golul victoriei fiind marcat de dâmbovițeanca Alexandra Sfiea, în minutul 16. În această dispută, Ștefania Burcea și Alexandra Sfiea au fost folosite încă din primul minut, în timp ce Florentina Ionescu a înlocuit-o pe Raluca Borodin în minutul 26, pentru ca în minutul 68 să fie schimbată cu Bianca Biriș. După primele două etape, România ocupă al treilea loc în Grupa 9, la egalitate de puncte cu ocupanta locului secund Belgia, câte trei fiecare, dar cu un golaveraj mai slab. Prima poziție este ocupată de Serbia, cu patru puncte, în timp ce ultimul loc îi revine Ucrainei, care a obținut un singur punct. În cea de-a treia rundă, programată mâine, „tricolorele” vor întâlni Ucraina, iar în cazul unui succes vor fi sigure de calificarea în turul următor al preliminariilor, acolo unde ajung primele două clasate, dar și cea mai bună dintre formațiile care se vor clasa pe locul 3 în cele 11 grupe din prima fază de calificare.

Lotul României din preliminariile Campionatului European din 2017:

Andreea Sighiartău (Navobi Iași), Szidonia Salamon (Olimpia Cluj), Iulia Zamfir Navobi (Navobi Iași), Alexandra Tunoaia (Brescia Calcio Femminile - Italia), Ștefania Burcea (CSȘ Târgoviște), Melinda Nagy (Olimpia Cluj), Bianca Biriș (CFR Timișoara), Daniela Mateș (Olimpia Cluj), Mădălina Boroș (ASA Târgu Mureș), Raluca Borodi (Olimpia Cluj), Genoveva Roșie (Real Craiova), Florentina Ionescu (CSȘ Târgoviște), Ana Maria Vlădulescu (Real Craiova), Vanessa Vizitiu (TSG 1899 Hoffenheim - Germania), Alexandra Sfiea (CSȘ Târgoviște), Oana Negrea (Olimpia Cluj), Flaviana Negrea (Olimpia Cluj), Diana Petrescu (Navobi Iași).



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Viitorul Aninoasa a promovat în Liga a 4-a
Chindia are licență, dar jocul lasă de dorit
Finala mică merge în decisiv
CSM Târgoviște a avut avantaj
Titu se impune clar în derby
Urban Titu e acum favorită
Situația se complică pentru morenari
Pucioasa, egalată în prelungiri
Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale