Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



14.03.2023 00:19

La Târgoviște,


A A

Transportul public, tot mai utilizat după modernizare

Transportul public, tot mai utilizat după modernizare

*Primarul Daniel Cristian Stan anunță că va continua analiza la nivelul întregului oraș și reamintește faptul că transportul local târgoviștean a cunoscut investiții fără precedent în ultimii doi ani, iar intervențiile nu se opresc aici

 

Încep să se vadă primele rezultate ale proiectului privind transportul public local din municipiul Târgoviște. Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat că într-un singur an și pe un singur traseu (5), numărul lunar de călători a crescut cu 17.906 utilizatori, respectiv de la 41318, în luna februarie 2022, la 59224, în luna februarie 2023! Edilul șef anunță că va continua analiza la nivelul întregului oraș și reamintește faptul că transportul local târgoviștean a cunoscut investiții fără precedent în ultimii doi ani, iar intervențiile nu se opresc aici.

Pe lângă faptul că au fost construite trei autogări, au fost înlocuite  stațiile de călători și au fost modernizate coridoarele de transport public local. Administrația târgovișteană a achiziționat  un număr de 40 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid, iar prin proiectul intitulat „Modernizarea transportului public la nivelul zonei urbane funcționale Târgoviște prin achiziția de autobuze ecologice – etapa I”, se va realiza extinderea transportului public cu autobuze noi, moderne, la întreaga zonă funcțională a municipiului Târgoviște (25 de unități administrativ teritoriale).

Investiția, depusă în cadrul parteneriatului Primăria Târgoviște - Primăria Șotânga, constă în achiziția a: 21 autobuze electrice de capacitate mare (12 m) dotate; 21 stații de încărcare lentă pentru autobuze electrice – la autobază; 7 stații de încărcare rapidă pentru autobuze electrice – pe traseu. Valoarea proiectului este de 68,075,969.07 lei, TVA inclus, este finanțată în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta C10 – Fondul Local și a fost deja aprobată.

 

 

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Importanța identificării candidatului ideal
Unanimitate... de vară la ședința CJ Dâmbovița
Sprijin pentru centrul pentru vârstnici din Ghergani
Peste 1038 de persoane, implicate în acțiuni anti-drog
Creșterea infracționalității în școlile din Dâmbovița
Crin Antonescu de ce nu?
Inspectoratul Școlar, în colimatorul Prefecturii din cauza examenelor naționale
Primăria Găești, amendată pentru lipsa unui adăpost pentru maidanezi
„Recesiune în piața de metalurgie”
Recalcularea pensiilor, subiect „spinos” pentru vârstnici


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Importanța identificării candidatului ideal

Resursa umană este capitală în succesul unei afaceri, iar descoperirea talentelor de pe piață este un mecanism cu multe variabile. Desigur, fiecare companie își identifică o metodologie de recrutare, în care sectorul de activitate și poziționarea celui angajat în organigrama operațională dictează regulile jocului.

Scopul acestui material nu este însă de a discuta cele mai... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale