Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



09.05.2024 00:19

Târgoviște: Încă o investiție pentru iubitorii sportului a devenit realitate


A A

Teren multifuncțional finalizat la Clubul Sportiv Școlar

Teren multifuncțional finalizat la Clubul Sportiv Școlar

*„Totodată, prin Grupul de Acțiune Locală Târgoviștea Egalității de Șanse, în parteneriat cu Clubul Sportiv Școlar Târgoviște, se va realiza un nou bazin de înot”

 

Încă o investiție realizată de Primăria Municipiului Târgoviște a fost finalizată și va fi pusă, de data aceasta, la dispoziția copiilor de la Clubul Sportiv Școlar! Este vorba de un teren multifuncțional care dispune de vestiare și nocturnă, de toate condițiile practicării sportului în aer liber, pentru că mișcarea înseamnă sănătate, iar autoritățile locale fac tot ce depinde de ele pentru a asigura condiții bune celor aproximativ 700 de copii care desfășoară activități la Clubul Sportiv Școlar.

Investiția a costat aproximativ 2,5 milioane de lei, finanțarea fiind accesată prin Compania Națională de Investiții. Cu prilejul finalizării acestui obiectiv, primarul orașului, Daniel Cristian Stan a susținut ieri o conferință de presă chiar pe terenul de sport.

„Iată, avem un teren multifuncțional care este aproape gata, avem vestiare, nocturnă, toate acestea reprezentând numai câteva dintre reperele unei investiții importante, de natură să schimbe în bine condițiile oferite celor aproximativ 700 de copii care desfășoară activități la Clubul Sportiv Școlar. De asemenea, sunt și câteva investiții complementare, ne referim la investiția de refacere a infrastructurii, a parcării, a spațiilor verzi, investiție realizată de către administrația locală târgovișteană, totodată reabilitarea termică a clădirii principale a Clubului Sportiv Școlar care vizează și sala de sport,  realizată tot de către Primăria Târgoviște. Totodată, prin Grupul de Acțiune Locală Târgoviștea Egalității de Șanse, în parteneriat cu Clubul Sportiv Școlar Târgoviște, se va realiza un nou bazin de înot. Toate acestea reprezintă câteva din investițiile importante pe care le avem, unele în derulare, altele care vor debuta în perioada următoare și care vor transforma această frumoasă bază sportivă într-o facilitate cu adevărat europeană”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan la conferința de presă din teren.

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Astazi
Educația europeană - prioritate strategică a noii Comisii Europene?
Noi investiții în infrastructura educațională din Târgoviște
Sprijin pentru Azilul de bătrâni din Pucioasa
7 zile de festival, 30 de spectacole, 10 filme de artă - sinteza BABEL 2024
„Voi susține proiectele PSD Dâmbovița din fiecare localitate”
Întreruperi de energie electrică programate
Noapte Muzeelor 2024 în Dâmbovița
Pieri-vor românii? (II)
Investiții în infrastructura rutieră din Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Educația europeană - prioritate strategică a noii Comisii Europene?

Educația reprezintă un factor cheie în dezvoltarea și susținerea unei societăți europene coezive și inclusive. Este vizibil tot mai mult că prin facilitarea cooperării și a parteneriatelor între țările europene, educația joacă un rol crucial în construirea unei Europe unite, capabile să își păstreze relevanța internațională și să reziste în fața provocărilor create de... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale