Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.05.2024 00:14

Corneliu Ștefan, președinte CJD și PSD Dâmbovița:


A A

„Voi susține proiectele PSD Dâmbovița din fiecare localitate”

„Voi susține proiectele PSD Dâmbovița din fiecare localitate”

*Iedera, Ocnița, Gura Ocniței, Cornești, Finta, Butimanu - localitățile vizitate în weekend de conducerea PSD Dâmbovița

Sâmbătă, 18 mai 2024, președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, împreună cu echipa sa, și-a început ziua la Iedera, alături de Cristian Zegheru, candidat la funcția de primar al comunei.  De asemenea, tot în prima parte a zilei, liderul social democrat a discutat și cu locuitorii comunelor Ocnița și Gura Ocniței despre proiectele primarilor lor, Eduard Barcău și Ioniță Sorin Vasile, care nu sunt  puține la număr.

„Cei doi vor continua, cu siguranță, la conducerea celor două comune. Așa cum le-am promis dâmbovițenilor, în ultimii 4 ani, am susținut fiecare localitate în parte, iar Iedera, Ocnița și Gura Ocniței au avut tot sprijinul meu în proiectele dedicate comunității locale. La fel voi proceda și după data de 9 iunie, în cel de-al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița”, a transmis președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care și-a continuat ziua în localitățile Cornești, Finta și Butimanu.

„Una dintre cele mai importante reușite ca președinte al Consiliului Județean Dâmbovița este că am fost alături de fiecare localitate în parte, fără a ține cont de culoarea politică a primarului respectivei comunități. Am spus de la bun început că politica se face pentru oameni, iar acest lucru a fost văzut clar de locuitorii comunelor Cornești, Finta și Butimanu. Așa voi proceda și în viitorul mandat de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița pentru care candidez la alegerile locale din 9 iunie. Totodată, la Finta, sunt convins că locuitorii comunei îl vor susține pentru funcția de primar pe colegul meu, Toader Constantin. De asemenea, împreună cu Stancu Radu la primăria Cornești și Dragnea Gabriel la primăria Butimanu, vom continua toate lucrurile bune începute împreună. Pe 9 iunie, dâmbovițenii vor confirma că Echipele PSD Dâmbovița din fiecare localitate propun cele mai bune și de folos proiecte, iar eu, la Consiliul Județean Dâmbovița, le voi susține pe toate”, a transmis liderul social democraților dâmbovițeni, Corneliu Ștefan.

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița

CMF: 21240002

 


Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Alarmă la granițele României
Înălțarea Domnului și Ziua Eroilor, celebrate la Târgoviște
Protocol de colaborare pentru sprijinirea mediului de afaceri
Înscrierea la școli și grădinițe, în vizorul primarului Târgoviștei
Duo acrobatic din Finlanda, apreciat de public
Victoria electorală în Dâmbovița
Reabilitarea Școlii Nr. 10 „Radu cel Mare” se apropie de final
Lucrări intense la Grădinița „Prichindel” din Pucioasa
Titus Corlățean: PSD-PNL a câștigat alegerile în Diaspora și Moldova
Prima porțiune de asfalt pentru refacerea DJ 712 Târgoviște - Pucioasa


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Alarmă la granițele României

Președintele României, Klaus Werner Iohannis, îngrijorat în urma summitului B9 de la Riga, a declarat: „Rusia va continua să reprezinte cel mai mare risc de securitate pentru statele noastre și pentru securitatea europeană. Trebuie să fim pregătiți să acționăm în consecință”.

Cu alte cuvinte, primejdia este iminentă. Și cum să nu fie astfel, atâta vreme... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale