20.05.2024 00:14

„Voi susține proiectele PSD Dâmbovița din fiecare localitate”

„Voi susține proiectele PSD Dâmbovița din fiecare localitate”
Galerie foto

*Iedera, Ocnița, Gura Ocniței, Cornești, Finta, Butimanu - localitățile vizitate în weekend de conducerea PSD Dâmbovița

Sâmbătă, 18 mai 2024, președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, împreună cu echipa sa, și-a început ziua la Iedera, alături de Cristian Zegheru, candidat la funcția de primar al comunei.  De asemenea, tot în prima parte a zilei, liderul social democrat a discutat și cu locuitorii comunelor Ocnița și Gura Ocniței despre proiectele primarilor lor, Eduard Barcău și Ioniță Sorin Vasile, care nu sunt  puține la număr.

„Cei doi vor continua, cu siguranță, la conducerea celor două comune. Așa cum le-am promis dâmbovițenilor, în ultimii 4 ani, am susținut fiecare localitate în parte, iar Iedera, Ocnița și Gura Ocniței au avut tot sprijinul meu în proiectele dedicate comunității locale. La fel voi proceda și după data de 9 iunie, în cel de-al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița”, a transmis președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care și-a continuat ziua în localitățile Cornești, Finta și Butimanu.

„Una dintre cele mai importante reușite ca președinte al Consiliului Județean Dâmbovița este că am fost alături de fiecare localitate în parte, fără a ține cont de culoarea politică a primarului respectivei comunități. Am spus de la bun început că politica se face pentru oameni, iar acest lucru a fost văzut clar de locuitorii comunelor Cornești, Finta și Butimanu. Așa voi proceda și în viitorul mandat de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița pentru care candidez la alegerile locale din 9 iunie. Totodată, la Finta, sunt convins că locuitorii comunei îl vor susține pentru funcția de primar pe colegul meu, Toader Constantin. De asemenea, împreună cu Stancu Radu la primăria Cornești și Dragnea Gabriel la primăria Butimanu, vom continua toate lucrurile bune începute împreună. Pe 9 iunie, dâmbovițenii vor confirma că Echipele PSD Dâmbovița din fiecare localitate propun cele mai bune și de folos proiecte, iar eu, la Consiliul Județean Dâmbovița, le voi susține pe toate”, a transmis liderul social democraților dâmbovițeni, Corneliu Ștefan.

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița

CMF: 21240002

 


Violeta Stanciu