Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.11.2022 00:19

Au fost montate instalațiile de Crăciun


A A

Târgoviștea îmbracă „hainele” de sărbători

Târgoviștea îmbracă „hainele” de sărbători

*La fel ca în fiecare an, toată zona centrală a orașului va fi împodobită, dar și bulevardele și străzile din Târgoviște, unde au fost instalați țurțuri luminoși, leduri albe, perdele de lumini, bannere luminoase etc. *Totodată, în Piața Tricolorului au fost montate și căsuțele lui Moș Crăciun unde probabil va fi instalat și Târgul de Crăciun

 

Municipiul Târgoviște se pregătește să-și îmbrace „hainele” de sărbătoare! În aceste zile au fost montate instalațiile pentru iluminatul festiv. La fel ca în fiecare an, toată zona centrală a orașului va fi împodobită, dar și bulevardele și străzile din Târgoviște, unde au fost instalați țurțuri luminoși, leduri albe, perdele de lumini, bannere luminoase etc.

În centrul orașului se vor regăsi decorațiuni sub formă de stea, îngeri, conuri, oameni de zăpadă, tuneluri de lumini și brăduți. Totodată, în Piața Tricolorului au fost montate și căsuțele lui Moș Crăciun unde probabil va fi instalat și Târgul de Crăciun. Există posibilitatea ca târgul de Crăciun să fie amenajat în Piața „Mihai Viteazul” , așa cum a fost și în anii precedenți.

În Piața Tricolorului va fi adus și bradul, care va strânge mii târgovișteni în jurul său, aducând totodată și spiritul Crăciunului. Primăria Municipiului Târgoviște nu a anunțat oficial data exactă în care va fi aprins iluminatul festiv în oraș. O dată posibilă ar fi 5 decembrie și tot atunci va fi deschis probabil și târgul de Crăciun.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ministrul Afacerilor Europene la români
Parc fotovoltaic în municipiul Târgoviște
Sprijin pentru instituții sociale din Dâmbovița
Terenurile de tenis din zona Parcului Chindia, în vizorul CJD
Directorul ROMARM, contestat de liderul sindical Constantin Bucuroiu
Zelenskiada (II)
Infrastructura educațională, în continuă dezvoltare
Cascadorii rutiere, penalizate de polițiști
Primăria face deszăpezirea cu proprii salariați și utilaje
„Ziua Poliției Române, sărbătorită, probabil, în stradă”Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Ministrul Afacerilor Europene la români

Din când în când e bine să reevaluăm strategic anumite abordări. Relaționarea României cu Uniunea Europeană a fost un subiect evolutiv, iar acum ne bucurăm de statutul de membru al acestei uniuni politice și economice de 27 de țări europene.

Optimizarea relaționării cu UE a fost o temã pe agenda țării încă înainte de aderarea din 1 ianuarie 2007. Ne amintim că... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale