25.11.2022 00:19

Târgoviștea îmbracă „hainele” de sărbători

Târgoviștea îmbracă „hainele” de sărbători
Galerie foto

*La fel ca în fiecare an, toată zona centrală a orașului va fi împodobită, dar și bulevardele și străzile din Târgoviște, unde au fost instalați țurțuri luminoși, leduri albe, perdele de lumini, bannere luminoase etc. *Totodată, în Piața Tricolorului au fost montate și căsuțele lui Moș Crăciun unde probabil va fi instalat și Târgul de Crăciun

 

Municipiul Târgoviște se pregătește să-și îmbrace „hainele” de sărbătoare! În aceste zile au fost montate instalațiile pentru iluminatul festiv. La fel ca în fiecare an, toată zona centrală a orașului va fi împodobită, dar și bulevardele și străzile din Târgoviște, unde au fost instalați țurțuri luminoși, leduri albe, perdele de lumini, bannere luminoase etc.

În centrul orașului se vor regăsi decorațiuni sub formă de stea, îngeri, conuri, oameni de zăpadă, tuneluri de lumini și brăduți. Totodată, în Piața Tricolorului au fost montate și căsuțele lui Moș Crăciun unde probabil va fi instalat și Târgul de Crăciun. Există posibilitatea ca târgul de Crăciun să fie amenajat în Piața „Mihai Viteazul” , așa cum a fost și în anii precedenți.

În Piața Tricolorului va fi adus și bradul, care va strânge mii târgovișteni în jurul său, aducând totodată și spiritul Crăciunului. Primăria Municipiului Târgoviște nu a anunțat oficial data exactă în care va fi aprins iluminatul festiv în oraș. O dată posibilă ar fi 5 decembrie și tot atunci va fi deschis probabil și târgul de Crăciun.

 

 

Ștefan Khalil