Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro12.11.2021 00:18

În Arhiepiscopia Târgoviștei,


A A

Sprijin pentru 27 de instituții sociale

Sprijin pentru 27 de instituții sociale

*Începând cu anul 2022, se vor adăuga încă șapte instituții sociale acestui demers 

 

Parohii din Arhiepiscopia Târgoviștei au sprijinit, săptămânal, pe tot parcursul acestui an, 27 de instituții sociale din județul Dâmbovița, cu obiecte igienico-sanitare, îmbrăcăminte, încălțăminte și rechizite. Acest demers aparține inițiativei Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, ce a debutat acum câțiva ani și care are ca obiectiv susținerea unor nevoi concrete comunitare, ca exemplu pentru cât mai mulți, oameni sau instituții, dar și ca promovare a filantropiei creștine.

Aceste instituții sprijinite de Biserică sunt: Centrul Sf. Ierarh Nicolae - Târgoviște, Centrul Floare de Colț - Târgoviște, Centrul Sf. Ap. Andrei - Gura Ocniței, Spitalul Județean-Târgoviște, Spitalul Municipal - Târgoviște, Spitalul Ochiuri, Centrul de zi - Răzvad, Centrul Social Creștin -Târgoviște, Centrul de zi Autism - Târgoviște, Centrul  Social - Țuicani, Căminul de bătrâni - Racovița, Căminul de bătrâni - Sagricom, Centrul de Asistență - Bucșani, Fundația Eroilor, Centrul Casa Soarelui - Târgoviște, Căminul de bătrâni - Mereni, Căminul de bătrâni - Bălteni, Căminul de bătrâni - Movila, Centrul Social  - Ghergani, Căminul de bătrâni - Pucioasa, Spitalul orășenesc Pucioasa, Centrul Floarea Speranței - Pucioasa, Căminul de bătrâni - Pătroaia, Fundația Carabella din Găești, Complexul de Servicii Sociale - Găești, Spitalul Orășenesc Găești și Centrul de zi - Valea Mare.

Începând cu anul 2022, se vor adăuga încă șapte instituții sociale acestui demers și anume:  Asociația Nevăzătorilor Filiala Dâmbovița,  Spitalul Moreni, Asociația Surzilor - Filiala Dâmbovița, Penitenciarul Mărgineni, Sanatoriul TBC - Moroieni, Școala Moroieni - Glod și Penitenciarul Găești.

 

Biroul de presă al Arhiepiscopiei TârgovișteiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

21 de apartamente ANL vor fi repartizate viitorilor chiriași
Modernizarea prin asfaltare a Drumului Comunal Local 97-27 A
Ziua Mondială pentru Eliminarea Violenței asupra Femeii
Accidentele rutiere, în statisticile Centrului Europe Direct Târgoviște
ISU Dâmbovița vrea soldați!
Peste 200 de urgențe pe zi
Zile libere pentru vaccinare
Serviciul de Evidență a Persoanelor Ocnița și-a deschis porțile
Caravana „Dâmbovița Curată” continuă
Luptă permanentă pentru atragerea donatorilor de sânge
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

În ziua Marii Uniri, mai dezuniți ca oricând!

Orice ar spune unii, și fac vorbire despre „patrioții de serviciu”, sau mai exact, de „optimiștii păguboși”, sentimentul public covârșitor este că (și  sondajele o spun fără nici o îndoială) „țara merge într-o direcție greșită” și că „războiul româno-român” pare a nu se mai sfârși. Nu mai suntem „uniți în cuget și simțiri”, ca în acele ore astrale... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale