Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



05.10.2015 00:15


A A

Sinucidere la Găești

Sinucidere la Găești
Familia, colegii și vecinii nu înțeleg ce ar fi putut să o facă pe Lidia Stoica să-și curme viața

❚ Nimeni nu-și explică de ce Lidia Stoica a ales să-și pună capăt zilelor la 33 de ani, mai ales că anul următor avea programată căsătoria ❚ Tânăra învățătoare la o școală din Pătroaia era iubită de colegi, părinți și de copii ❚ Ea nu a lăsat niciun bilet de adio și a fost găsită fără suflare de mama cutremurată de așa tragedie

CORVIN DUMITRICĂ


O învățătoare de 33 de ani din orașul Găești a fost găsită fără suflare de către mama ei. Femeia, disperată, spune că fiica ei a fost abătută și stresată în ultimele zile din cauza unei inspecții pe care urma să o aibă astăzi.

Cele două locuiau împreună și mama și-a găsit fiica cu venele cu tăiate și, plină de durere, nu își poate explica de ce fata a recurs la acest gest, în condițiile în care urma să se și căsătorească. Lidia Stoica preda în localitatea Pătroaia și era apreciată de colegi, părinți și copii.

Nimeni nu își explică motivul suicidului, nici familia și nici vecinii, iar colegii spun că suspiciunea că ar fi speriat-o o inspecție la clasă nu se poate lua în calcul, deoarece nu era primul control pe care îl trecuse, toate cu rezultate bune și foarte bune.

„Era volubilă, plină de viață, veselă. E inexplicabil. A avut vreo cădere de moment, era într-adevăr îngrijorată, fiind responsabilă cu activitatea comisiei învățătorilor, avea o inspecție, dar de aici până la suicid... Pentru ce să se omoare, era foarte bine pregătită, de ce să se teamă? Se înțelegea foarte bine cu mama ei... E dureros pentru toată lumea, pentru toți colegii. Numai ea știe ce a fost în sufletul ei. Nu trebuia să recurgă la acest gest. Era un om deosebit”, a declarat un coleg de muncă.

Lidia Stoica avea un iubit cu care urma să se căsătorească anul viitor. Ea nu a lăsat un bilet de adio în care să explice care au fost motivele pentru care a ales un astfel de gest cutremurător.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Falși „surdomuți”, depistați de jandarmi
Câștigul salarial mediu în Dâmbovița, sub media națională
Situație sumbră la parcul auto al Ambulanței
Polițiștii au împânzit drumurile publice
Cercetat de polițiști pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere
Jandarmii, în acțiune de prevenire pentru siguranța elevilor
Atelier antidrog pentru asistenții sociali
Direcția Silvică Dâmbovița Gestionează 45% din suprafața forestieră a județului
Tânăr cercetat pentru inducerea în eroare a polițiștilor
Schimbări pentru Complexul de Vânătoare de la Bolovani


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale