Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



14.04.2021 00:25

,,Suntem caraghioși și penibili, pentru că nu ne bagă nimeni în seamă”


A A

Sindicatele din Dâmbovița, la protestul de azi din Piața Victoriei!

Sindicatele din Dâmbovița, la protestul de azi din Piața Victoriei!

❚ ,,Nu mai există cultul dialogului în România. De când au venit âștia nu există decât ,,noi știm și voi sunteți proști”. Urăsc sindicatele, ne-au promis că vor modifica legea de așa fel încât să ne omoare mai rău decât ne-a omorât Băsescu”

 

VIOLETA STANCIU


Astăzi, miercuri, 14 aprilie, sindicatele din cadrul Cartel ALFA, Federația din industrie, și nu numai, protestează în Piața Victoriei, în fața Guvernului României, sub geamul premierului Florin Cîțu, care, de la debutul protestelor de stradă până în prezent, nu a dat niciun semn că ar vrea să discute cu reprezentanții sindicatelor! La protestul din Capitală va participa și o delegație a Sindicatului ,,Valahia” Târgoviște. Chiar dacă nu sunt luați în seamă de către actualii guvernanți, pentru că ,,nu mai există cultul dialogului în România”, liderul de sindicat Nicolae Dragodănescu susține că sindicatele trebuie să-și facă datoria până la capăt, adică să protesteze și să-și susțină revendicările. ,,Dialog social cu cine să avem, pentru că mâine (n.n. azi) avem proteste din nou la București, în Piața Victoriei și participăm și noi, cei de la Cartel ALFA. Nu a fost săptămână în care să nu fie protest... În actuala conjunctură, în actuala criză sanitară să te duci să protestezi cu câteva sute de oameni. Suntem caraghioși și penibili, pentru că nu ne bagă nimeni în seamă. Nu mai există cultul dialogului în România. De când au venit âștia nu există decât ,,noi știm și voi sunteți proști”. Urăsc sindicatele, ne-au promis că vor modifica legea de așa fel încât să ne omoare mai rău decât ne-a omorât Băsescu. Niște idioți, niște habarniști... Au apărut pe scena politică dintr-o întâmplare și constatăm că din lipsa de implicare a românilor, pentru că oamenii serioși, în România, nu intră în politică. Apar în politică oameni care nu sunt de bună calitate, au venit acolo ca să se pricopsească. Acesta este adevărul, oamenii serioși își văd de carierele lor și nu intră în politică, din nefericire. Deci Federația din Industrie, alături de Cartel ALFA, protestează astăzi în Piața Victoriei cu aceleași revendicări care ne sunt ignorate total, dar ne facem datoria, protestăm, consumăm resurse, arătăm că nu suntem de acord cu ei, ce putem să facem?”, ne-a declarat președintele Sindicatului ,,Valahia” Târgoviște, Nicolae Dragodănescu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Duminica Intrării Domnului în Ierusalim
Falși „surdomuți”, depistați de jandarmi
Câștigul salarial mediu în Dâmbovița, sub media națională
Situație sumbră la parcul auto al Ambulanței
Polițiștii au împânzit drumurile publice
Cercetat de polițiști pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere
Jandarmii, în acțiune de prevenire pentru siguranța elevilor
Atelier antidrog pentru asistenții sociali
Direcția Silvică Dâmbovița Gestionează 45% din suprafața forestieră a județului
Tânăr cercetat pentru inducerea în eroare a polițiștilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale