Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro30.08.2021 00:18

Pe 7 și 8 septembrie a.c., inclusiv din Dâmbovița,


A A

Sindicatele din Apărare vor protesta la Palatele Victoria și Cotroceni

Sindicatele din Apărare vor protesta la Palatele Victoria și Cotroceni

❚ ,,Anularea administrației speciale, prin ordonanță de urgență, ar lăsa industria de apărare la mâna ANAF care pur și simplu ar falimenta industria de apărare în totalitate” ❚ ,,Chiar «patronul», Ministerul Economiei, cel care reclamă faptul că industria de apărare are datorii, este principalul vinovat pentru starea de fapt”

 

VIOLETA STANCIU


Ieri, liderii de sindicat reuniți în cadrul Alianței Sindicatelor din Industria de Apărare și Aeronautică (ASIAA) s-au întâlnit la Predeal pentru a discuta despre viitoarele acțiuni de protest. Aceștia au stabilit, în unanimitate, că pe data de 7 și 8 septembrie vor fi pichetate Palatele Victoria și Cotroceni, începând cu ora 13.00, urmând ca acțiunile să continue în săptămânile următoare, până când guvernanții vor spune ,,ce au de gând să facă cu industria de apărare”. ,,Având în vedere acțiunile pe care Ministerul Economiei le face fără niciun fel de program de restructurare, fără niciun fel de măsuri de protecție a producției de apărare și ne-a băgat pe toți în ceaun, așa, la fiert, cu celelalte industrii, bine înțeleasă am hotărât să reacționăm. Pe lângă faptul că revenim cu adresă la prim ministrul României, pentru a avea o întâlnire la aceeași masă cu reprezentanții Ministerului Economiei, Ministerului Apărării și premier, vom încerca în perioada asta să purtăm discuții cu partidele politice cărora le-am adresat scrisoarea deschisă. Așteptăm și o reacție de la președinție. În același timp am decis și un program de acțiuni de stradă... Mă refer la pichetări în data de 7 septembrie 2021, ora 13.00 la Palatul Victoria și în data de 8 septembrie 2021, ora 13.00, la Palatul Cotroceni și de asemenea cu continuarea pichetărilor în săptămâna următoare în ambele locații în condițiile în care nu primim un răspuns ferm... referitor la ce au de gând să facă cu industria de apărare...Va fi o perioadă foarte agitată. Noi nu venim să contracarăm acțiunile bune ale ministerului și mă refer la acei administratori speciali care nu-și făceau treaba și luau foarte mulți bani, noi venim să contracarăm măsurile care se iau... De exemplu, anularea administrației speciale, prin ordonanță de urgență, ar lăsa industria de apărare la mâna ANAF care pur și simplu ar falimenta industria de apărare în totalitate. I-am demonstrat ministrului Năsui că industria de apărare se ghidează după legi speciale și niciodată aceasta nu va putea să fie profitabilă decât în condițiile în care ministerul s-ar implica în aducerea de contracte și comenzi. Chiar «patronul», Ministerul Economiei, cel care reclamă faptul că industria de apărare are datorii, este principalul vinovat pentru starea de fapt ”, a declarat liderul de sindicat de la Uzina Automecanica Moreni, Constantin Bucuroiu, președinte al Alianței Sindicatelor din Industria de Apărare și Aeronautică (ASIAA).Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Alte patru localități au intrat în scenariul Galben!
Jandarmii, la datorie la evenimentele de la Runcu și Mănești
36.000 lei oferiți de biserică pentru tratament medical
Grefieri pentru judecătoriile din circumscripția Dâmbovița
Borsetă cu acte, bani și telefoane înapoiată de jandarmii montani unui ploieștean
Campania „M.A.I. etic, M.A.I. integru”
Deschiderea noului an școlar, în siguranță!
Pensionarii se simt batjocoriți de guvernanți!
„La porumb și floarea soarelui, producțiile nu sunt dintre cele mai bune”
Explozie de cazuri COVID-19 în ultimele 24 de ore
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Caracterizări – acuze fără fond

De bună seamă că nu sunt într-atât de naiv încât să nu-mi dau seama că etichetările  vituperatoare pe care și le aruncă peste gard, dar și în piața publică, partidele, reciproc, sunt, așa de ochii lumii, pentru a impresiona pe cei mai slabi de cuget, majoritatea electoratului, și a-și croi, astfel, un drum la guvernare sau pentru a rămâne acolo, adică la Putere.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale