Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.03.2023 00:13

La Pucioasa,


A A

Se lucrează de zor la construcția noului cartier de locuințe

Se lucrează de zor la construcția noului cartier de locuințe

*„O investiție imensă cu finanțare prin Programul Operațional Regional va schimba total fața unei zone cenușii a orașului nostru”

 

În orașul stațiune Pucioasa se lucrează intens la construirea unui nou cartier de blocuri, care are ca  sursă de  finanțare Programul Operațional Regional! Amplasamentul se găsește pe strada Independenței unde se află deja în faza de execuție blocurile, în număr de trei, cu destinația de   locuințe sociale. Tot în zonă urmează să se reabiliteze infrastructura rutieră și să se construiască o punte peste râul Bizdidel. Cartierul nou se va extinde în viitorul apropiat cu alte blocuri destinate tinerilor, care vor fi finanțate prin PNRR.

„Departe de agitația din centrul orașului, un cartier de blocuri se naște! O investiție imensă cu finanțare prin Programul Operațional Regional va schimba total fața unei zone cenușii a orașului nostru. Astăzi lucram intens la primele trei blocuri situate pe strada Independenței, în care vom avea 48 de locuințe sociale. Tot prin acest proiect complex vor fi foarte curând reabilitate si modernizate străzile Independenței și Căloiești care vor fi unite printr-o punte nouă, modernă și solidă, ce va fi construită peste râul Bizdidel, în locul celei actuale. Aceasta este doar prima etapa de transformare a zonei, pentru că prin PNRR avem deja semnat contractul de finanțare pentru construirea a încă trei blocuri noi, de data asta pentru tineri! Orașul nostru se transformă, în toate zonele, în toate cartierele”, a transmis primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Campania 2022 de scheme de sprijin cuplat în sectorul vegetal
Rata șomajului, în scădere: 3,07%
"Calitatea vieții pensionarilor din România trebuie îmbunătățită"
384 de fermieri dâmbovițeni s-au înscris în Programul de tomate
Avansează lucrările la rețeaua de canalizare
Conferința ”Educație financiară pentru creșterea afacerilor și dezvoltarea economică”
673 de locuri de muncă disponibile
Pensionarii nu ies în stradă pentru proteste
676 de locuri de muncă disponibile
Fondurile de vânătoare, la mare căutarePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Răsucire iohannistă cu... sticlă spartă

Domnia sa președintele României Klaus Werner Iohannis este neamț ca obârșie etnică. Și, de la un neamț te aștepți să fie exact, nu-i așa, ca un neamț precis, ca un „Mercedes”. Dar Domnia sa Klaus Werner Iohannis este neamț de-al nostru, de pe malul Cibinului, așa că s-a molipsit de unele metehne mioritice. Asta e.

Deunăzi a apărut măreț, nu pentru că ar avea vreun metru și optzeci de centimetri, ci, pur... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale