28.03.2023 00:13

Se lucrează de zor la construcția noului cartier de locuințe

Se lucrează de zor la construcția noului cartier de locuințe
Galerie foto

*„O investiție imensă cu finanțare prin Programul Operațional Regional va schimba total fața unei zone cenușii a orașului nostru”

 

În orașul stațiune Pucioasa se lucrează intens la construirea unui nou cartier de blocuri, care are ca  sursă de  finanțare Programul Operațional Regional! Amplasamentul se găsește pe strada Independenței unde se află deja în faza de execuție blocurile, în număr de trei, cu destinația de   locuințe sociale. Tot în zonă urmează să se reabiliteze infrastructura rutieră și să se construiască o punte peste râul Bizdidel. Cartierul nou se va extinde în viitorul apropiat cu alte blocuri destinate tinerilor, care vor fi finanțate prin PNRR.

„Departe de agitația din centrul orașului, un cartier de blocuri se naște! O investiție imensă cu finanțare prin Programul Operațional Regional va schimba total fața unei zone cenușii a orașului nostru. Astăzi lucram intens la primele trei blocuri situate pe strada Independenței, în care vom avea 48 de locuințe sociale. Tot prin acest proiect complex vor fi foarte curând reabilitate si modernizate străzile Independenței și Căloiești care vor fi unite printr-o punte nouă, modernă și solidă, ce va fi construită peste râul Bizdidel, în locul celei actuale. Aceasta este doar prima etapa de transformare a zonei, pentru că prin PNRR avem deja semnat contractul de finanțare pentru construirea a încă trei blocuri noi, de data asta pentru tineri! Orașul nostru se transformă, în toate zonele, în toate cartierele”, a transmis primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana.

 

 

Violeta Stanciu