Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



13.10.2015 00:17

Potrivit estimărilor primarului interimar Cristian Stan, la 1 noiembrie…


A A

Șantierele Târgoviștei: 99% finalizate

Șantierele Târgoviștei: 99% finalizate
PIDU-urile, la final

❚ Mult a fost, puțin a rămas: Planurile Integrate de Dezvoltare Urbană, adică proiectele europene de modernizare a câtorva cartiere din municipiul Târgoviște sunt aproape de finalizare ❚ După ce în ultimii ani au dat mari bătăi de cap atât autorităților locale, cât și locuitorilor municipiului și nu numai Primăria este la un pas să facă recepțiile și să se declare încheiate aceste proiecte europene ❚ Dacă la un moment dat au fost acuzați chiar de primarul Cristian Stan că mai mult se sprijină în lopată decât muncesc, lucrătorii și-au revenit și au turnat săptămâna trecută 2200 de tone de asfalt pe Bulevardul Unirii, iar dacă ploile se domolesc, în câteva zile, se intră și pe Strada T. Vladimirescu

ANA MARIA POPESCU


Au întâmpinat multe necazuri, au înregistrat întârzieri, dar acum au ajuns în sfârșit aproape de finalizare! Este vorba despre Planurile Integrate de Dezvoltare Urbană (PIDU) din municipiul Târgoviște, programe finanțate din fonduri europene care privesc în principal asfaltarea și modernizarea mai multor artere rutiere din orașul reședință de județ. Dacă până de curând edilul interimar al municipiului se plângea că muncitorii care lucrează pe PIDU A în microraionul VI mai mult se sprijină în lopată decât muncesc, astăzi se pare că situația s-a îndreptat, constructorii au luat-o pe calea cea bună și s-a lucrat intens la asfaltarea Bulevardului Unirii.

Potrivit primarului interimar, Cristian Stan într-o singură săptămână pe Bulevardul Unirii din municipiu s-au turnat nici mai mult nici mai puțin de 2200 de tone de asfalt, iar dacă ploile se mai domolesc, în câteva zile, tot bulevardul va avea covor asfaltic. După ce se vor finaliza lucrările pe această mare arteră municipală, va intra la asfaltare un alt bulevard important din microraionul VI, Tudor Vladimirescu, acolo unde se dorește ca în maxim două săptămâni să se finalizeze lucrările, adică să se toarne inclusiv stratul de uzură.

Totodată, edilul municipiului este optimist și crede că până la începutul lunii viitoare se vor finaliza lucrările pe PIDU-uri, urmând apoi să se facă recepțiile și să se declare încheiate aceste proiecte europene, care au dat în ultimii ani mari bătăi de cap atât autorităților locale, cât și locuitorilor municipiului și nu numai.

„Într-o săptămână s-au turnat pe Bulevardul Unirii peste 2200 de tone de asfalt. Dacă vremea ne permite, terminăm pe Bulevardul Unirii și intrăm pe Tudor Vladimirescu astfel încât în aproximativ 10 zile, cel mult, să finalizăm lucrările la nivel de strat de uzură, deci la gata, pe cele mai importante artere de circulație din microraionul VI. S-a lucrat la sensul giratoriu din microraionul VI în ultimele zile. La 1 noiembrie, eu spun că lucrările pe cele două PIDU-uri vor fi în proporție de 99% finalizate. Se va face și numerotarea locurilor de parcare pe PIDU-uri, se lucrează și la acest lucru...”, a declarat primarul interimar al municipiului, Cristian Stan.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Comisar european pentru apărare
Școala Gimnazială Specială din Târgoviște, redeschisă cu fonduri UE
Polițiștii, înapoi la școală
Izvorul Tămăduirii și Hramul Mănăstirii Nucet
Ziua Europei, marcată în centrul Târgoviștei
Dezinsecție prin pulverizare aeriană
Militarii români sunt trimiși iar pe aiurea-n lume…
Teren multifuncțional finalizat la Clubul Sportiv Școlar
Inspectorii ISU, controale în biserici
Bărbați arestați pentru viol la Glodeni


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Comisar european pentru apărare

Invazia rusă din Ucraina are un impact asupra evoluției Uniunii Europene. S-au mișcat multe din punct de vedere al politicii de apărare comună și al producției de armament la nivelul statelor membre.

Alegerile pentru Parlamentul European mobilizează partidele politice în a propune soluții de viitor pentru guvernarea societății europene. Printr-un document strategic, intitulat Manifesto,... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale