Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



09.05.2024 00:17

În perioada sărbătorilor Pascale,


A A

Bărbați arestați pentru viol la Glodeni

Bărbați arestați pentru viol la Glodeni
foto arhivă

*Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, au documentat activitatea infracțională a doi bărbați bănuiți de viol, complicitate la infracțiunea de viol și tentativă la infracțiunea de viol

 

La data de 6 mai a.c., în jurul orei 19:19, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie de 25 de ani, din Glodeni, cu privire la faptul că a fost victima unui viol. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, respectiv doi bărbați de 31 și 25 de ani.

Din cercetările efectuate, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, s-a stabilit că, la data de 6 mai a.c., în jurul orei 16:00, cei doi ar fi determinat victima să meargă într-un loc mai retras din comuna Glodeni, unde, unul dintre aceștia, prin constrângere morală și fizică, ar fi întreținut raporturi sexuale cu aceasta. Totodată, prin același mod, tânărul de 25 de ani, ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu persoana vătămată.

Cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar, la data de 7 mai, au fost prezentați magistraților, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, complicitate la infracțiunea de viol și tentativă la infracțiunea de viol. Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

 

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Astazi
Educația europeană - prioritate strategică a noii Comisii Europene?
Noi investiții în infrastructura educațională din Târgoviște
Sprijin pentru Azilul de bătrâni din Pucioasa
7 zile de festival, 30 de spectacole, 10 filme de artă - sinteza BABEL 2024
„Voi susține proiectele PSD Dâmbovița din fiecare localitate”
Întreruperi de energie electrică programate
Noapte Muzeelor 2024 în Dâmbovița
Pieri-vor românii? (II)
Investiții în infrastructura rutieră din Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Educația europeană - prioritate strategică a noii Comisii Europene?

Educația reprezintă un factor cheie în dezvoltarea și susținerea unei societăți europene coezive și inclusive. Este vizibil tot mai mult că prin facilitarea cooperării și a parteneriatelor între țările europene, educația joacă un rol crucial în construirea unei Europe unite, capabile să își păstreze relevanța internațională și să reziste în fața provocărilor create de... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale