Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



30.10.2014 00:04

Chindia, prima despărțire de un antrenor în acest sezon


A A

Romică Ciobanu a lăsat Juniorii B pentru "a doua casă": Alexandria

Romică Ciobanu a lăsat Juniorii B pentru
Romulus Ciobanu nu va mai antrena la Târgoviște. A ales Alexandria

❚ Interesant este că Ciobanu a mai negociat cu FCM Alexandria și în vară, însă atunci totul a rămas la stadiul de discuție, nimic concret ❚ „Chiar dacă este Liga a IV-a, am acceptat tratativele, fiindcă eu consider Alexandria a doua mea casă. Am avut și rezultate bune în perioada în care am condus-o. Se pare că am lăsat niște urme bune, dacă oamenii m-au contactat acum”, ne-a declarat Romulus Ciobanu ❚ „Perioada asta o să ne facem treaba cu ce avem aici. L-am pus pe Irinel Voicu și pe Toboșaru să se pregătească de grupă. Vom încheia acest an în formula asta. Nu va veni nimeni să preia echipa din mers”, a fost și comentariul președintelui Marcel Ghergu ❚ Chiar dacă a mai antrenat o dată la Alexandria, Ciobanu va avea o misiune infinit mai grea, întrucât obiectivul este promovarea în Liga a III-a, formația fiind la al doilea an consecutiv în județ

MĂDĂLIN RĂDUCU


 

Ieri de dimineață s-a produs prima mutare la nivel tehnic în clubul târgoviștean. Antrenorul grupei de Juniori Republicani B, Romulus Ciobanu, a părăsit echipa, cu destinația Alexandria. Tehnicianul originar din Pucioasa a mai antrenat FCM-ul din localitate în sezonul 2009/10, pe când clubul teleormănean juca în Liga a III-a.

Interesant este că Ciobanu a mai negociat cu FCM Alexandria și în vară, însă atunci totul a rămas la stadiul de discuție, nimic concret.

 

Ce înseamnă Alexandria pentru Romică Ciobanu

„Chiar dacă este Liga a IV-a, am acceptat tratativele, fiindcă eu consider Alexandria a doua mea casă. Am avut și rezultate bune în perioada în care am condus-o. Se pare că am lăsat niște urme bune, dacă oamenii m-au contactat acum. Nu a fost să fie în vară, fiindcă au considerat că rezolvă situația, după care și-au schimbat dorințele. Îmi place și publicul, care ne-a susținut mereu. Persoanele de aici au dorința de a face ceva serios, mai profesionist ca data trecută și vor să readucă brandul care era odată Alexandria. Și asta m-a atras”, a explicat Romică Ciobanu alegerea făcută.

Fostul antrenor al juniorilor Chindiei a explicat și cum s-a produs ruptura de clubul târgoviștean:

„Am vorbit dinainte cu președintele Marcel Ghergu, l-am anunțat din timp despre intențiile mele, așa cum este normal. Am rămas în relații amiabile. Dacă aș fi solicitat la Chindia, aș reveni cu cea mai mare plăcere”.

 

Momentan, Marcel Ghergu nu aduce pe nimeni

Președintele clubului târgoviștean a știut de intențiile lui Romulus Ciobanu, astfel că nu a fost luat prin surprindere. Interesant este și răspunsul oferit de Ghergu cu privire la variantele de înlocuire, din moment ce niciun alt antrenor de la juniori nu deține Licența A.

„Nu caut antrenor. Perioada asta o să ne facem treaba cu ce avem aici. L-am pus pe Irinel Voicu și pe Toboșaru să se pregătească de grupă. Vom încheia acest an în formula asta. Nu va veni nimeni să preia echipa din mers. ªi dacă aduc pe cineva din afară, până apucă să cunoască mai bine copiii, vine iarna și se termină campionatul.Tot acolo am ajunge”, s-a exprimat Marcel Ghergu, care a apreciat munca depusă de Ciobanu la Chindia:

„Începusem o treabă bună, am avut rezultate frumoase. Să sperăm că vom face o figură frumoasă în continuare. Știam dinainte că va fi contactat. Nu știu ce va fi la iarnă”.

 

Ce găsește Romică la Alexandria?

La Juniorii Republicani B ai Chindiei, Romulus Ciobanu a făcut o treabă excelentă. Principalul argument în acest sens sunt rezultatele, care plasează echipa târgovișteană în fruntea clasamentului, alătui de Petrolul (21 de puncte), însă cu un golaveraj mai slab.

Acum, la Alexandria, chiar dacă a mai antrenat o dată, Ciobanu va avea o misiune infinit mai grea, întrucât obiectivul este promovarea în Liga a III-a, formația fiind la al doilea an consecutiv în județ. În acest moment, FCM-ul ocupă locul trei în clasament, la patru lungimi distanță în spatele celor de la Sporting Turnu Măgurele, cu meci direct pierdut pe teren propriu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Viitorul Aninoasa a promovat în Liga a 4-a
Chindia are licență, dar jocul lasă de dorit
Finala mică merge în decisiv
CSM Târgoviște a avut avantaj
Titu se impune clar în derby
Urban Titu e acum favorită
Situația se complică pentru morenari
Pucioasa, egalată în prelungiri
Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale