Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



01.02.2023 00:09

Cu gândul la un nou baraj


A A

Roberto Ziduri atacă titlul de campioană județeană

Roberto Ziduri atacă titlul de campioană județeană

* Chiar dacă a cunoscut schimbări importante, atât în lot, cât și pe banca tehnică,  Ziduri rămâne o echipă puternică în Dâmbovița

 

Campioana județeană din stagiunea precedentă, Roberto Ziduri, se clasează pe locul secund în acest moment. Diferența față de primul loc, ocupat în prezent de Recolta Gura Șuții, este de 3 puncte, astfel că lupta pentru titlul de campioană și pentru prezența la barajul de promovare în Liga a 3-a se anunță extrem de încinsă. Roberto luptă și pentru câștigarea fazei județene a Cupei României, există șanse să se înregistreze un nou event. Chiar dacă a cunoscut schimbări importante, atât în lot, cât și pe banca tehnică, Roberto Ziduri rămâne o echipă puternică în Dâmbovița.

„Când am ajuns la această echipă, a fost o glumă”

Antrenorul Ion Olteiu a transmis că la începutul sezonului obiectivul nu era câștigarea unui nou titlu județean, dar lucrurile s-au schimbat după parcursul din turul campionatului. „La mine este miza mai mare decât la toți cei care au fost la Ziduri, pentru că vin după Gusti Voinea, care a avut două baraje, după Marius Rotaru. Când am ajuns la această echipă, a fost o glumă. Am fost cu patronul echipei într-un concediu, iar după toate aceste baraje pierdute, obiectivul nu a fost îndeplinit. Nu era pic de miză când am preluat echipa, iar de aici a început nebunia. Băieții erau foarte obosiți, mulți au jucat constant în ultimii doi ani, nu aveam un grup foarte mare, iar jucătorii erau puțin plafonați după cele două baraje. În iarnă, mi-a spus patronul că vrea să ajungem din nou la baraj”.

Cherchez, noua vedetă a echipei

În această iarnă, la echipa din Ziduri a ajuns Cristi Cherchez, fostul fotbalist al Chindiei Târgoviște. Olteiu a vorbit despre acest transfer, dar și despre alte mutări care ar putea avea loc la Roberto Ziduri. „Ca orice antrenor, îmi doresc din suflet să mai vină jucători. Enache s-a antrenat cu noi, dar încă nu a semnat, mai sunt mici probleme, cred că va semna și el. Am mai avut o discuție cu un junior de la Potlogi, mijlocașul stânga, dar nu ne-am înțeles, nu a vrut să plece de acolo. La Cristi Cherchez discuțiile nu au durat decât 20 de minute. A vrut să vină, se văd talentul și calitatea lui. L-am luat și în staff, vreau să tragă echipa după el și îmi doresc să ne îndeplinim visul de a promova. Toți jucătorii de la Roberto Ziduri sunt cu banii la zi, tot ce înseamnă salarii, bani de transport, prime, sunt condiții de Liga a 3-a”.

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Urban Titu și Roberto Ziduri, un duel spectaculos
Chindia, comedie sau tragedie?
Voința Bezdead preia șefia în Seria Nord
Aninoasa pregătește sărbătoarea promovării
Chindia, o nouă dezamăgire
Bate vântul păpădia, ca Pandurii pe Chindia
Flacăra, prima victorie din 2024
Primul eșec din play-out
CSM Târgoviște a ratat calificarea în finală
Chindia, pe podium la fotbal feminin


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lovituri sub centură… electorale

Din punct de vedere politic electoral, se pare că poporul român nu se poate vindeca, mai ales „clasa politică”, grotescă și iresponsabilă. Au trecut 35 de ani de la ceea ce încă numim „revoluția română”, și visul democrației ideale s-a spulberat în deșertul… deșertăciunilor și rătăcim năuci printr-o Uniune Europeană care, existențial, ne-a aruncat într-un haos distopic.

[citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale