01.02.2023 00:09

Roberto Ziduri atacă titlul de campioană județeană

Roberto Ziduri atacă titlul de campioană județeană
Galerie foto

* Chiar dacă a cunoscut schimbări importante, atât în lot, cât și pe banca tehnică,  Ziduri rămâne o echipă puternică în Dâmbovița

 

Campioana județeană din stagiunea precedentă, Roberto Ziduri, se clasează pe locul secund în acest moment. Diferența față de primul loc, ocupat în prezent de Recolta Gura Șuții, este de 3 puncte, astfel că lupta pentru titlul de campioană și pentru prezența la barajul de promovare în Liga a 3-a se anunță extrem de încinsă. Roberto luptă și pentru câștigarea fazei județene a Cupei României, există șanse să se înregistreze un nou event. Chiar dacă a cunoscut schimbări importante, atât în lot, cât și pe banca tehnică, Roberto Ziduri rămâne o echipă puternică în Dâmbovița.

„Când am ajuns la această echipă, a fost o glumă”

Antrenorul Ion Olteiu a transmis că la începutul sezonului obiectivul nu era câștigarea unui nou titlu județean, dar lucrurile s-au schimbat după parcursul din turul campionatului. „La mine este miza mai mare decât la toți cei care au fost la Ziduri, pentru că vin după Gusti Voinea, care a avut două baraje, după Marius Rotaru. Când am ajuns la această echipă, a fost o glumă. Am fost cu patronul echipei într-un concediu, iar după toate aceste baraje pierdute, obiectivul nu a fost îndeplinit. Nu era pic de miză când am preluat echipa, iar de aici a început nebunia. Băieții erau foarte obosiți, mulți au jucat constant în ultimii doi ani, nu aveam un grup foarte mare, iar jucătorii erau puțin plafonați după cele două baraje. În iarnă, mi-a spus patronul că vrea să ajungem din nou la baraj”.

Cherchez, noua vedetă a echipei

În această iarnă, la echipa din Ziduri a ajuns Cristi Cherchez, fostul fotbalist al Chindiei Târgoviște. Olteiu a vorbit despre acest transfer, dar și despre alte mutări care ar putea avea loc la Roberto Ziduri. „Ca orice antrenor, îmi doresc din suflet să mai vină jucători. Enache s-a antrenat cu noi, dar încă nu a semnat, mai sunt mici probleme, cred că va semna și el. Am mai avut o discuție cu un junior de la Potlogi, mijlocașul stânga, dar nu ne-am înțeles, nu a vrut să plece de acolo. La Cristi Cherchez discuțiile nu au durat decât 20 de minute. A vrut să vină, se văd talentul și calitatea lui. L-am luat și în staff, vreau să tragă echipa după el și îmi doresc să ne îndeplinim visul de a promova. Toți jucătorii de la Roberto Ziduri sunt cu banii la zi, tot ce înseamnă salarii, bani de transport, prime, sunt condiții de Liga a 3-a”.

 

 

Cosmin Sava