Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.06.2018 00:10

Război pe față!


A A

Replici grele între persoane importante din AJF Dâmbovița

Replici grele între persoane importante din AJF Dâmbovița

* „Petruța Iugulescu ne creează mari dificultăți în activitate și nu este în măsură să pozeze într-o persoană justițiară. Dacă este așa de corectă, să spună cum a fost la un meci disputat la Ghinești, în turul campionatului”, a ieșit la atac Vasile Stroe, președintele Comisiei de Competiții și Disciplină* ,,Dacă Stroe s-a luat de Petruța Iugulescu, un simbol al arbitrajului dâmbovițean, îl întreb dacă își mai aduce aminte de faza din magazia cu lemne a școlii din Ghirdoveni, acolo unde era director”, a reacționat Ionel Pitaru, președintele Comisiei de copii și junior* Am intrat în posesia unor convorbiri șocante purtate pe o rețea de socializare între Petruța Iugulescu și câțiva colegi arbitri, printre ei și Remus Bârdeș, care a folosit expresii calomnioase la adresate unei doamne* Bârdeș junior s-a adresat nepoliticos și în direcția lui Ion Ducu, președintele Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița, la ultima ședință, unde a fost filmat de un coleg. „La un moment dat, Bârdeș l-a luat de cămașă pe Ducu. Dacă nu intervenea Iulică Preda, ar fi ieșit mai urât”

 

COSTIN MIHAI, COSMIN SAVA


Petruța Iugulescu le-a adus public reproșuri și acuzații grave lui Tudor Emil, președintele AJF Dâmbovița, și lui Vasile Stroe, președintele Comisiei de Competiții și Disciplină, vorbind deschis despre abuzurile care se petrec la nivelul Asociației Județene de Fotbal. Ecuson FIFA, Petruța, a mers la sediul AJF după scandalul gigant de la Răcari, unde a fost arbitru asistent, pentru a-și exprima nemulțumirea că la meciul respectiv, cu Bucșani, unul de risc, nu a fost solicitată prezența Jandarmeriei și nici nu a fost delegat un observator. Dacă Tudor Emil nu a avut nicio reacție, Vasile Stroe ne-a contactat, pentru a-i publica un punct de vedere. „Petruța Iugulescu ne creează mari dificultăți în activitate și nu este în măsură să pozeze într-o persoană justițiară. Dacă este așa de corectă, să spună cum a fost la un meci disputat la Ghinești, în turul campionatului. știa foarte bine că un arbitru tânăr și de perspectivă, Andrei Delureanu, colegul ei de la centru, s-a fotografiat în mod intenționat cu un alt jucător decât cel contestat. De ce a ascuns acest lucru, la prestanța pe care o are, de ecuson FIFA?”.

Remus Bârdeș, cu expresii calomnioase la adresa Petruței Iugulescu

Ulterior, am intrat în posesia unor convorbiri șocante purtate pe o rețea de socializare între Petruța Iugulescu și câțiva colegi arbitri, printre ei și Remus Bârdeș, care a folosit expresii calomnioase la adresate unei doamne. Bârdeș junior s-a adresat nepoliticos și în direcția lui Ion Ducu, președintele Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița, la ultima ședință, unde a fost filmat de un coleg. „La un moment dat, Bârdeș l-a luat de cămașă pe Ducu. Dacă nu intervenea Iulică Preda, ar fi ieșit mai urât”.

Pitaru: „Petruța Iugulescu e un simbol al arbitrajului dâmbovițean!”

În apărarea Petruței Iugulescu a sărit, interesant, Ionel Pitaru, președintele Comisiei de copii și juniori din cadrul AJF. „Dacă Stroe s-a luat de Petruța Iugulescu, un simbol al arbitrajului dâmbovițean, Pitaru îl întreabă dacă își mai aduce aminte de faza din magazia cu lemne a școlii din Ghirdoveni, acolo unde era director”. Se impune mențiunea că Ionel Pitaru face parte structurile AJF Dâmbovița, prezidată de Tudor Emil, unde este coleg cu Vasile Stroe. Pitaru nu este un simplu personaj, ci un nume uriaș al fotbalului târgoviștean, care a transmis că în perioada următoare va ieși cu dezvăluiri importante.

Stroe: ,,M-a deranjat că Petruța nu a intervenit la Ghinești așa cum ar fi trebuit!”

Subiectul este unul interesant, iar persoanele implicate sunt nume importante în fotbalul dâmbovițean. L-am contactat pe Vasile Stroe, pentru a-i oferi dreptul la replică, iar în rândurile următoare vom transmite poziția acestuia față de acest caz special. „Nu doresc să comentez subiectul. Eu comentez prezentul, Petruța e un arbitru foarte bun, m-a deranjat doar că la Ghinești nu a intervenit așa cum ar fi trebuit. Ea este un arbitru bun, o respect, câte județe nu și-ar dori să fie reprezentate la nivel mondial?”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Viitorul Aninoasa a promovat în Liga a 4-a
Chindia are licență, dar jocul lasă de dorit
Finala mică merge în decisiv
CSM Târgoviște a avut avantaj
Titu se impune clar în derby
Urban Titu e acum favorită
Situația se complică pentru morenari
Pucioasa, egalată în prelungiri
Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale