Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



03.04.2024 00:08

La Liga a 6-a


A A

Remiză în Nord, la Pietroșița - Bezdead

Remiză în Nord, la Pietroșița - Bezdead

* Ierarhia se comprimă și mai mult în zona superioară, unde primele patru clasate sunt despărțite de numai 2 puncte

 

O etapă sub controlul gazdelor la Liga a 6-a, Seria Nord, care au triumfat prin Buciumeni, Malu cu Flori, Valahii și Mănești. Doar Bezdead a obținut un punct în deplasare, pe terenul liderului Pietroșița. Ierarhia se comprimă și mai mult în zona superioară, unde primele patru clasate sunt despărțite de numai 2 puncte. Pietroșița și Buciumeni sunt la egalitate, urmate de Bezdead și Malu cu Flori. Valahii Târgoviște și Mănești arată o formă bună. Urmează Runcu și Cetatea, ierarhia fiind încheiată de Văleni și Doicești. Se intră în a treia și ultima parte a competiției.

Rezultatele etapei: Viitorul Pietroșița - Voința Bezdead 1-1, Voința Buciumeni - Muscelul Văleni 5-1, AS Malu cu Flori - Cetatea Târgoviște 4-0,  Valahii Târgoviște - Gloria Doicești 13-0, Gloria Mănești - Sportul Runcu 6-3. Etapa viitoare, duminică, ora 15.00: Pietroșița - Doicești, Buciumeni - Văleni, Bezdead - Cetatea, Malu cu Flori - Runcu, Valahii - Mănești.

ACS Tărtășești e ca și promovată

Localnicii au fost superiori și în Seria Sud, grație victoriilor obținute de Produlești și Ghimpați. Doar Cătunu a scăpat neînvinsă de deplasare, remizând la Dâmbovicioara. ACS Tărtășești și-a mărit avansul față de urmăritoare și este ca și promovată. AFC Crovu rămâne mare favorită la locul de baraj, având un punctaj cu mult peste Cătunu. Clasamentul este completat de Produlești, Miulești, Dâmbovicioara, Ghinești și Ghimpați.

Rezultatele etapei: Rapid Dâmbovicioara - Săgeata Cătunu 2-2, Avântul Produlești - Flacăra Ghinești 5-1, Spic de Grâu Ghimpați - AFC Crovu 2-0, ACS Tărtășești - Viitorul Sălcioara 3-0. ACS Miulești a stat. Etapa viitoare, duminică, ora 15.00: Cătunu - Ghimpați, Produlești - Ghinești, Miulești - Dâmbovicioara, Crovu - Sălcioara 3-0. Tărtășești stă.

Unirea Băleni defilează în Est

Oaspeții au fost la putere în ultima etapă și în Seria Est, prin succesele repurtate de Ulmi, Iedera și Băleni. Onoarea gazdelor a fost salvată de Dărmănești 2. Unirea Băleni deține prima șansă pentru o promovare directă, în timp ce Gloria Iedera este favorită la locul 2, loc vizat și de Sportul Vlădeni. Ulmi, Postârnacu, Gorgota, Dărmănești 2 și Ogrea vin în completare. Plus Valea Voievozilor, cu punctaj pe minus.

Rezultatele etapei: Viitorul Postârnacu - Olimpicii Ulmi 2-3, Unirea Ogrea - Gloria Iedera 0-2, Voința Valea Voievozilor - Unirea Băleni 0-7, Luceafărul 2 Dărmănești - Viitorul Gorgota 3-2. Sportul Vlădeni a stat. Etapa viitoare, duminică, ora 15.00: Iedera - Valea Voievozilor, Vlădeni - Ogrea, Ulmi - Dărmănești 2, Postârnacu - Gorgota. Băleni stă.

FC Găești, lider în Vest

O etapă echilibrată în Seria Vest, cu două victorii ale gazdelor (Șelaru, Răscăeți), două succesele ale oaspeților (Morteni, Găești) și o remiză între Străoști și Cobia. Podiumul rămâne neschimbat, cu FC Găești, Olimpia Morteni și Viitorul Șelaru continuând lupta pentru promovare. Urmează Răscăeți și Șelaru, după care vin echipele din jumătatea inferioară a ierarhiei, Cobia, Străoști, Ionești, Vișina și Gura Foii.

Rezultatele etapei: Viitorul Șelaru - Voința Ionești 5-0, AFC Mătăsaru - Olimpia Morteni 1-2, Voința Vișina - FC Găești 0-6, Progresul Străoști - Unirea Cobia 2-2, Petrolul Răscăeți - FC Gura Foii 4-2. Etapa viitoare, duminică, ora 15.00: Găești - Gura Foii, Morteni - Vișina, Șelaru - Ionești, Răscăeți - Străoști, Mătăsaru - Cobia.

 

 

 

 

 

 

 

 

C.M.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Viitorul Aninoasa a promovat în Liga a 4-a
Chindia are licență, dar jocul lasă de dorit
Finala mică merge în decisiv
CSM Târgoviște a avut avantaj
Titu se impune clar în derby
Urban Titu e acum favorită
Situația se complică pentru morenari
Pucioasa, egalată în prelungiri
Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale