Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro12.10.2021 00:17

Ieri, la ședința extraordinară CLM Târgoviște,


A A

Reabilitarea Porții Vânătorilor, votată în unanimitate

Reabilitarea Porții Vânătorilor, votată în unanimitate

*De asemenea, printre cele cinci proiecte aflate pe ordinea de zi a fost și hotărârea care prevedea rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2021

 

Ieri, în Sala de Consiliu a Primăriei Târgoviște, aleșii locali s-au reunit pentru ședința extraordinară a Consiliului Local Municipal. Cele cinci proiecte de pe ordinea de zi au trecut la foc automat, fără să existe vreo intervenție din partea vreunui consilier local. Cel mai important subpunct de pe ordinea de zi a fost unul de maxim interes pentru istoria fostei Cetăți de Scaun. Aceste prevedea aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Restaurarea, consolidarea, protecția, conservarea și punerea în valoare a monumentului Poarta Dealul – Vânătorilor”, din vecinătatea Parcului Chindia din Târgoviște. Poarta Dealul - Vânătorilor este un vestigiu medieval ce datează din secolul al XVII-lea și face parte din patrimoniul Curții Domnești. De asemenea, aceasta reprezintă și un punct de atracție turistică, dar de câțiva ani se află în plin proces de degradare.

Astfel, o intervenție de consolidare a Porții Dealul – Vânătorilor este mai mult decât binevenită. Din acest motiv, cei 18 consilieri prezenți astăzi din totalul de 21 nu au stat nicio secondă pe gânduri și au votat în unanimitate acest proiect. De asemenea, dintre cele cinci proiecte aflate pe ordinea de zi au mai fost hotărârea care prevedea rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2021 și proiectul  pentru aprobarea indicatorilor tehnico – economici pentru obiectivul de investiții ,,Extindere, reabilitare  (consolidare, compartimentare), modernizare și echipare Creșa nr.2. Ambele au fost votate în unanimitate de voturi.

 


Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Bulina roșie (II)
Cozi la vaccinarea anti-COVID-19!
Carantina la Târgoviște, criticată virulent
Reabilitarea Șoselei Găești, tot mai aproape de final
Numărul de infectări cu Sars-CoV-2 crește tot mai mult
Bulina roșie (I)
Titu, Crevedia și Văleni intră în carantină zonală
Domnul președinte joacă golf...
66.000 de elevi și preșcolari vor fi testați de două ori pe săptămână
Avocatul Poporului suspendă audiențele Biroului Teritorial Ploiești
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Bulina roșie (II)

Mobilitatea este ceva fantastic în Europa. Ne-am bucurat în 2002 când nu am mai fost nevoiți să avem acele vize infecte. Deși intrați în Uniunea Europeană în anul 2007, doar în 2014 românii au putut să lucreze fără restricții în Uniunea Europeană. Atunci practic s-a desăvârșit mobilitatea europeană a românului.

Criza pandemică ne-a adus... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale