Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro01.03.2024 00:15

Ieri, la ședința de Dialog Civic,


A A

Protecția Consumatorilor și Siguranța Alimentară, în vizorul Prefecturii

Protecția Consumatorilor și Siguranța Alimentară, în vizorul Prefecturii

Ieri, în Sala Mihai Viteazul (Sala Mică) a instituției Prefectului Dâmbovița, a avut loc ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civic, care s-a reunit într-o discuție  privind problemele cu care se confruntă persoanele vârstnice din Dâmbovița. Ședința a fost organizată împreună cu Consiliul Județean al Pensionarilor și Persoanelor Vârstnice. Tema centrală a întâlnirii a gravitat în jurul preocupării Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Dâmbovița referitoare la acțiunile întreprinse pentru informarea și protecția consumatorilor.

Teodora Vandici, comisar al Protecției Consumatorului Dâmbovița și ocupant al funcției de comisar-șef adjunct pentru o perioadă determinată, a fost principalul orator al întâlnirii. Aceasta a prezentat activitatea desfășurată de instituție în anul precedent.

„Momentan, la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Dâmbovița suntem doi comisari de control. În perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2023, în conformitate cu atribuțiile noastre, am desfășurat un număr de 403 acțiuni de control, sancționând 528 de nereguli. Acestea includ 315 amenzi în valoare de 1,8 milioane de lei și 113 avertismente. Totodată, în aceeași perioadă, la CJPC Dâmbovița am înregistrat un număr de 1270 de reclamații”, a transmis Teodora Vandici, comisar al CJPC Dâmbovița. De asemenea, aceasta subliniat și deficitul de personal cu care se confruntă instituția, controalele din teren fiind asigurate doar de trei comisarii.

La ședința de ieri, alături de membrii Comitetului Consultativ de Dialog Social au mai participat, din partea Prefecturii Dâmbovița, Prefectul Claudia Gilia, subprefectul Corneliu Sălișteanu. Președintele pensionarilor de pe Valea Dâmboviței, Dobra Napoleon, i-a transmis comisarului Teodora Vandici că într-un supermarket din zona sa, clienții au semnalat faptul că prețul produselor de la rafturi nu coincide cu cel de la casa de marcat. Mai multe persoane s-au plâns de acest lucru. Comisarul Teodora Vandici a transmis că vor fi efectuate controale în locația respectivă.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

CJ Dâmbovița, reprezentat la Comitetul European al Regiunilor
115 elevi la olimpiada „Cultură și spiritualitate românească”
Ziua internațională a cărții, la Muzeul „Casa Romanței”
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Amenzi usturătoare pentru șoferii băuți la volan
Întreruperi de energie electrică programate
Modernizare și reabilitare extensivă în școli și licee
ÎPS Nifon, întâlnire cu noua conducere UVT
Polițiștii, în dialog cu școlarii
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?

DAN LUCA


Punctul zero al politicilor europene este dificil de identificat, fie că este în cabinetele celor mai influente state membre, Germania și Franța, fie că este o idee care pornește de la societatea civilă – și nu este scopul analizei – mai ales că traseul de la o idee la document legislativ publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene trec mulți ani și... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale