Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.02.2024 00:20

În orașul-stațiune,


A A

Proiect pentru construirea unui parc fotovoltaic la Pucioasa

Proiect pentru construirea unui parc fotovoltaic la Pucioasa

*Proiectul propune construirea unui parc fotovoltaic cu o putere instalată de 1,2 MW, având o valoare totală de 6.569.080,19 lei, finanțată în întregime prin fonduri nerambursabile

 

Ștefan Khalil


 

Orașul Pucioasa se îndreaptă spre un viitor mai verde și mai sustenabil! Primarul Constantin Ana a anunțat demararea proiectului „Construire parc fotovoltaic necesar autoconsumului oraș Pucioasa, județul Dâmbovița”.

Scopul investiției este de a dezvolta o nouă capacitate de producție pentru autoconsumul energiei electrice din surse regenerabile, cu accent pe energia solară. Obiectivul final vizează sprijinirea unei economii cu emisii reduse de carbon și atingerea obiectivelor asumate de România în cadrul Planului Național Integrat în domeniul Energiei și Schimbărilor Climatice (PNIESC).

„Proiectul propune construirea unui parc fotovoltaic cu o putere instalată de 1,2 MW, având o valoare totală de 6.569.080,19 lei, finanțată în întregime prin fonduri nerambursabile. Această inițiativă inovatoare va acoperi în totalitate consumul de energie electrică al Primăriei, Spitalului orășenesc, școlilor, Centrului Cultural, viitorului bazin de înot și iluminatului public”, a transmis primarul Constantin Ana.

Finanțarea proiectului vine din partea Ministerului Energiei, în calitate de autoritate națională de implementare și gestionare a fondurilor alocate României din Fondul pentru Modernizare (MEFM). Durata de implementare a proiectului este stabilită la 12 luni, iar comunitatea din Pucioasa se așteaptă la beneficii importante în ceea ce privește sustenabilitatea și economia de energie.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

ANUNȚ DE VÂNZARE a acțunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Actorii instituționali ai politicii de energie
Dezvoltarea Târgoviștei capătă amploare
Caravana „Fără Bariere - Tot Adevărul despre Droguri”
Noi vizite de succes la Muzeul „Casa Romanței” din Târgoviște
Minor declarat dispărut, depistat a doua oară de jandarmii dâmbovițeni
Întreruperi de energie electrică programate
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Cine influențează politica de sănătate în UE?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Actorii instituționali ai politicii de energie

Comisia Europeană, brațul executiv al UE, propune politicile energetice la nivelul blocului comunitar, responsabil pentru program, planurile strategice, de management și raportare fiind comisarul pentru energie Kadri Simson. Aceasta este un politician estonian, aparținând Partidului Popular European. Direcția Generală Energie (DG ENER), din cadrul Comisiei, condusă de directorul general Ditte Juul Jørgensen, dezvoltă politica... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale