Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.05.2023 00:14

Sindicatul „Valahia” Trgoviște se lupt n instanț pentru drepturile salariaților de la Direcția de Asistenț Social!


A A

Procese cștigate pe band rulant de angajați!

Procese cștigate pe band rulant de angajați!

*„Ar fi trebuit s nu existe niciun fel de problem pentru c unde-i lege nu-i tocmeal, dar dac legea e interpretat și nu e aplicat cum trebuie ce poți s faci? Avem iarși peste 400 de dosare pe rolul instanței”

 

Drepturi salariale câștigate în instanț de salariații Direcției de Asistenț Social din cadrul Primriei Târgoviște! Cel care se lupt pentru drepturile acestor angajați și care  bate aproape zilnic drumul la instanț pentru a-i reprezenta este liderul de sindicat Nicolae Dragodnescu. Potrivit acestuia, peste 400 de dosare se afl pe rolul instanțelor, toate pe aceeași speț – drepturi salariale acordate greșit și toate câștigate! Președintele Sindicatului ,,Valahia’’ Târgoviște, Nicolae Dragodnescu nu înțelege de ce instituția de profil procedeaz de aceeași manier și nu calculeaz corect și conform legii drepturile salariale ale angajaților, mai ales dup sute de procese câștigate în instanța de judecat.

,,Pe fiecare zi, dimineața, avem program de instanț! Fr justiție nu se poate. Cele mai multe procese le avem cu Direcția de Asistenț Social, procese pe care le câștig salariații pe band rulant dar care trebuie soluționate în instanț pentru c altfel nu se poate, în speț drepturi salariale acordate greșit. Ar fi trebuit s nu existe niciun fel de problem pentru c unde-i lege nu-i tocmeal, dar dac legea e interpretat și nu e aplicat cum trebuie ce poți s faci? Avem iarși peste 400 de dosare pe rolul instanței… Sindicatul îi reprezint în instanț, de aceea avem sindicat, noi ne ocupm de acest lucru. Într-un fel sau altul Direcția de Asistenț Social care aparține de Primria Târgoviște trebuia s dea corect drepturile salariale, pentru c sunt drepturi conform legii… E bun de plat pentru c trebuie s plteasc și dobânda legal penalizatoare, și inflația, da e bun de plat! Paradoxul este c dup sute de procese câștigate dânși procedeaz de aceeași manier, adic nu-ți vine s crezi, ai pierdut un proces, ai pierdut 10, ai pierdut 100, calculeaz Dumnezeule cum trebuie? Ei spun c decât s aib probleme cu Curtea de Conturi mai bine s ne judecm și cum zice Instanța? Și Instanța zice la fel în toate dosarele, c salariații au dreptate și c trebuia s li se dea drepturile salariale așa cum spune legea. Nu ai cu cine… Acolo e complicat, degeaba le spui c sunt în neregul, pentru c nu pțește nimeni nimic. Acolo unde este partidul puternic, nimeni nu mișc nimic, toat lumea își menține privilegiile, dac erau în mediul privat se duceau dracului de mult’’, a declarat liderul de sindicat, Nicolae Dragodnescu.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Criza medicilor veterinari continu
285 de nașteri și 516 decese
Dou locuințe amenajate de DGASPC Dmbovița
„Primvara albastr” - o ediie care a stat sub semnul excelenei
Situația grevei profesorilor din Dmbovița
"Ziua Porților Deschise" la Camera de Comerț Dmbovița
11 ani de la trecerea n neființ a fondatorului companiei REGATA
Un singur focar activ de pest porcin african
Victimele unui accident rutier, ajutate de un jandarm dmbovițean
Numeroase proiecte n obiectiv pentru Primria RuncuPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Rsucire iohannist cu... sticl spart

Domnia sa preedintele României Klaus Werner Iohannis este neam ca obârie etnic. i, de la un neam te atepi s fie exact, nu-i aa, ca un neam precis, ca un „Mercedes”. Dar Domnia sa Klaus Werner Iohannis este neam de-al nostru, de pe malul Cibinului, aa c s-a molipsit de unele metehne mioritice. Asta e.

Deunzi a aprut mre, nu pentru c ar avea vreun metru i optzeci de centimetri, ci, pur... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale