Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



30.03.2015 13:39

CS Petrești - Flacăra Moreni 1-4 (1-2)


A A

Petrești n-a mai produs surpriza

Petrești n-a mai produs surpriza
Flacăra nu a mai călcat strâmb cu nou promovata CS Petrești

COSTINEL NEAGU


Stadionul din Ungureni. Spectatori: 100. Au marcat: C. Dinu (7) / Iliescu (15), Guță (34, 49), Negrea (80). Au arbitrat: Dan Petre - Ion Oncescu, Bogdan Ivașcu. Observator AJF: Florin Tuiu. Cartonașe galbene: C. Dinu (30, 90+2), Petria (60), Voicu (38), Costache (49), Tănase (78) / Guță (17, 53), Tălmaciu (78), Păsărică (70). Cartonașe roșii: C. Dinu (90+2) / Guță (53). Șuturi spre poartă: 4-9. Șuturi pe poartă: 2-5. Cornere: 2-6. La juniori: 1-3

Petrești: Filimon - Georgescu (61 Ivașcu), Tudorache, Petria, Voicu - Costache, Raduță, Popa, I. Stoica (78 Barbu) – C. Dinu, Tănase (78 M Stoica). Antrenor: Adi Iorga.

Flacăra: Pasărică - Banu, Acasandrei, Pîrvu, Tronaru - L. Plăcintă, Huțușoru, Guță - A. Negrea (90 Bergheaua), Cîrnaru (67 Tălmaciu), Iliescu (Drăgan). Antrenor: Gabi Paraschiv.

Petrești spera într-o nouă surpriză, după ce în tur a învins neașteptat la Moreni. În meciul de sâmbătă, de la Ungureni, gazdele de la CS n-au mai repetat evoluția bună de atunci și au fost învinse clar de Flacăra, care a controlat autoritar ostilitățile pe teren.

Începutul de meci este favorabil localnicilor, care deschid scorul la prima acțiune de atac. Cristian Dinu profită de o ezitare în lanț a fundașilor de la Flacăra și îl învinge pe Păsărică, cu un șut la colțul scurt (7). Se părea că vom asista la o nouă surpriză, dar nu a fost deloc așa. Flacăra își revine repede și dă primul semnal că vrea trei puncte în minutul 13, Negrea șutând puțin pe lângă poartă, de la 20 de metri. Peste două minute, Flacăra egalează prin Iliescu, atacantul echipei din Moreni marcând cu un șut la colțul lung. Echipa antrenată de Gabi Paraschiv atacă cu toate liniile și în minutul 34 preia conducerea pe tabelă.

Acasandrei execută foarte bine o lovitură liberă de la 25 de metri, mingea lovește bara și Guță, pe fază, introduce balonul în poartă (34). Ultima oportunitate o notăm tot în contul oaspeților, dar șutul din lovitură liberă de la 25 de metri al lui Negrea este scos in extremis de Filimon (41).

Petrești atacă, Flacăra marchează

Gazdele încep mai decise repriza secundă și au o bună ocazie de gol în minutul 47, C. Dinu ratând din șase metri, după o servă a lui Răduță. Este momentul psihologic al meciului. În loc să se facă 2- 2, devine 1-3 în minutul 49, când Guță marchează superb, cu un șut de la 25 de metri, sub bară. Păsărică se remarcă și el în minutul 56, respingând în corner un șut de la 25 de metri al lui Voicu. Flacăra revine în atac și se distanțează pe tabelă cu zece minute înainte de final, Negrea punctând cu un șut din careu. Ultima ocazie o notăm în contul gazdelor, cu Ivașcu șutând în bară, de la 16 metri (85).

Flacăra obține o victorie clară la Petrești, dar gazdele au oferit o replică consistentă. Gazdele au încercat să repete bomba din tur, dar Flacăra s-a impus după un joc foarte bun. Victoria de sâmbătă păstrează echipa morenară pe primul loc al Ligii a IV-a, cu un punct peste FC Aninoasa. Deși rămâne în zona periculoasă a clasmentului, jocul prestrat de echipa din Petrești o îndreptățește să spere că se va număra și anul viitor printre echipele care vor face parte din viitoarea ediție a primului eșalon județean.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de luk la 30.03.2015 14:01

nu se scrie nimic de rusinea de arbitraj,nici note nu se dau,ce ma surprinde e ca comentariul e scris de unul care nici nu afost la meci dar a furat-o pe flacara de cate ori a arbitrat-o.urat ca incurajati promovarea aninoasei pt a vinde meciul de baraj!


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Viitorul Aninoasa a promovat în Liga a 4-a
Chindia are licență, dar jocul lasă de dorit
Finala mică merge în decisiv
CSM Târgoviște a avut avantaj
Titu se impune clar în derby
Urban Titu e acum favorită
Situația se complică pentru morenari
Pucioasa, egalată în prelungiri
Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale