Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.11.2022 00:16

Ieri, la Târgoviște, concluzia ședinței CJPV:


A A

Pensionarii se mobilizează pentru creșterea punctului de pensie cu 15%

Pensionarii se mobilizează pentru creșterea punctului de pensie cu 15%

*Directorul executiv al Casei Județene de Pensii, Ciprian Toni Mihai, i-a asigurat pe pensionari că până la 31 martie 2023 va fi finalizat procesul de evaluarea al tuturor dosarelor de pensie

 

 

Ștefan Khalil


Ieri, la sediul Instituției Prefectului Dâmbovița, în sala mică „Mihai Viteazul” a avut loc ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice. La ședința prezidată de Gheorghe Popa, președintele Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice, a participat și subprefectul județului, Corneliu Sălișteanu.

 În cadrul acestei întruniri, tema principală a fost preocuparea Casei Județene de Pensii privind aplicarea prevederilor legislative pentru recalcularea pensiilor. Directorul executiv al Casei Județene de Pensii, Ciprian Toni Mihai, i-a asigurat pe pensionari că până la 31 martie 2023 va fi finalizat procesul de evaluarea al tuturor dosarelor de pensie. La punctul diverse, a fost dezbătut subiectul privind majorarea punctului de pensie, seniorii exprimându-și nemulțumirea asupra deciziei coaliției de guvernare, ca acesta să fie mărit cu 15%, în loc de 12,5%. Astfel, președintele Gheorghe Popa a transmis că vineri, 25 noiembrie 2022, Consiliul Național al Persoanelor Vârstnice, organizație din care face parte, se va întruni pentru a discuta despre toate aceste nemulțumiri ale pensionarilor din România și de a le înainta guvernanților.

„Vineri va fi conferința Consiliului Național al Persoanelor Vârstnice și vom susține ca în Parlament să se țină în dezbatere majorarea punctului de pensie cu 15%. De asemenea, îl rugăm pe președintele României, Klaus Iohannis să nu promulge legea pentru majorarea punctului de pensie cu 12,5%”, a transmis în cadrul ședinței președintele Gheorghe Popa.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Finalizarea proiectului "Reabilitare,consolidare și modernizare monument istoric; schimbare destinație în centrul cultural - Gheorghe Zamfir", cod SMIS 116503
De la Marea Unire la Marea Dezbinare
Infrastructura școlară, în continuă modernizare
ÎPS Nifon, în vizită pastorală la Pucioasa și Târgoviște Nord
Eveniment de suflet la Colegiul Prefectural Dâmbovița
Sumă record pentru investiții
Euro-integrare pentru România: între dorință și necesitate
Concertul "Romanța, regina inimilor", regal la Craiova
Comisia Europeană, vizită de lucru în județul Dâmbovița
Artista Corina Chiriac, eveniment de suflet la Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale