Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.06.2023 00:12

Semnal din Dâmbovița:


A A

Pensionarii nu mai vor tichete gratuite pentru călătoriile CFR

Pensionarii nu mai vor tichete gratuite pentru călătoriile CFR

La ultima întrunire a Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița cu reprezentanții Instituției Prefectului, membrii organizației au ridicat o serie de probleme cu care se confruntă pensionarii. Printre altele, cei aflați în Consiliul Județean al Peroanelor Vârstnice au ridicat și problema tichetelor pentru pensionari, pentru călătoriile cu trenul.

Aceștia spun că tichetele sunt inutile, deoarece sunt foarte puțini pensionari care le și folosesc. Astfel, reprezentanții vârstnicilor din Dâmbovița au propus ca numărul acestor tichete să se restrângă, iar banii să fie realocați către o altă formă de sprijin, care ar fi mult mai utilă pentru pensionari. Prin vocea președintelui organizației județene a pensionarilor, Gheorghe Popa, vârstnicii le cer guvernanților să se gândească la o altă modalitate ca seniorii României să fie ajutați.

„Avem un număr de tichete de călătorii pe CFR, care sunt plătite absolut degeaba. Toți de la această masă le primim. Să spună cineva de aici dacă le-a și folosit. Vă spunem noi că nu le folosește niciun pensionar. Poate doar în cazuri excepționale. Noi am mai discutat această problemă în întrunirile noastre și am zis mereu că acestea ar trebui transformate într-un alt venit pentru pensionari”, a transmis președintele Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice, Gheorghe Popa.

Prefectul județului, Claudia Gilia, i-a asigurat pe vârstnici că această problemă va fi  transmisă către Guvernul României, pentru a fi găsită o altă modalitate ca pensionarii să fie sprijiniți. „Într-adevăr, această măsură nici mie nu mi se pare una foarte utilă. Ar trebui să se transforme într-o altă formă de sprijin resursele financiare de aici”, a fost răspunsul Claudiei Gilia, prefect al județului Dâmbovița.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Pregătiri pentru campania de vaccinare antirabică la câini și pisici
127 de locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Certificate constatatoare extinse, eliberate mai ușor
700 de locuri de muncă disponibile
Noi reglementări în privința pensiilor
Apel SANITAS către Guvernul României
Un singur focar de pestă porcină africană activ
CARP OMENIA Târgoviște deschide ușa salariaților din afara județului
621 de locuri de muncă disponibile
Asfaltări în "rafală" prin Programul "Anghel Saligny"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

C40 – spre neocomunismul / neofascismul distopic (II)

GEORGE COANDĂ


Din agenda acestui grup, de fapt o bandă de descreierați – păcat că s-au vârât în această gașcă dubioasă și primarii orașelor românești mai înainte pomenite – haideți să spicuim câteva păcăleli parșive ambalate în proiecte promițătoare, cum ar fi, de pildă „o tranzacție verde și justă”, „un viitor mai verde, mai sănătos și mai... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale