Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.03.2023 00:11

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Pe ultima linie dreaptă

Pe ultima linie dreaptă

Pe stadionul „Municipal” din Botoșani, s-au întâlnit sâmbătă, în prima etapă din play-out, echipele din mijlocul clasamentului, FC din localitate și Chindia. Ambele vecine au repornit câte 16 puncte și golaveraj 0, resetat pentru toate echipele din SuperLigă. Pentru târgovișteni, a fost cea mai lungă deplasare din cele cinci pe care le va face, până la sfârșitul sezonului.

Ar mai fi și distanța până la Cluj, pentru partida cu U, dar ceva mai scurtă. Am insistat un pic pe acest aspect, pentru că este perioada asteniilor de primăvară, care produc stări de epuizare și oboseală, mai ales în timpul deplasărilor cu mijloace de transport în comun, când depresia apare mult mai ușor. Revenind la partida cu FC Botoșani, chiar dacă echipa lui Flavius Stoican nu mai are puterea din sezoanele trecute, când transfera jucători pe bandă rulantă, trecând chiar și printr-o criză în această stagiune, s-a impus pe final, grație reușitei lui Mailat.

În principiu, Chindia a făcut jocuri bune în nordul Moldovei, i-a surâs și victoria, motiv pentru care a existat o marjă de speranță, care s-a stins în minutul 90. Desigur, nu pot apărea minuni, așa, peste noapte, în jocul niciunei echipe, doar că acum clasamentul trebuie privit mult mai lucid. El poate fi comparat cu linia dreaptă de dinaintea finișului, într-o cursă atletică. Pentru că diferența de puncte între echipe este mică, etapă de etapă pot avea loc modificări de poziții, chiar salturi.

De aceea, moralul jucătorilor și antrenorilor trebuie să fie bine pus la punct. Toate echipele știu cât de greu este să ajungi în SuperLigă. Știu și că, așa cum este valoarea fotbalului nostru, reprezintă, totuși, o onoare pentru județ și oraș să fim în primul eșalon. Mândria aceasta costă efort deosebit, minte limpede și abnegație. Din păcate, la Botoșani s-a prăbușit totul în ultimul minut al timpului regulamentar.

 

 

 

Vasile NeaguComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Promovarea, următorul obiectiv pentru Recolta Gura Șuții
Comisia de Disciplină și Etică a făcut lumină într-un caz nebulos
Cherchez, Chindia are nevoie de tine!
Comunal Valea Lungă e câștigătoare la Juniori U19
Fără noutăți legate de Chindia
Florin Anton, noul antrenor de la Urban Titu
Gura Șuții se pregătește pentru barajul de promovare
Străjerii, aproape de calificare
Capul lui Ghergu vrea!
Promovarea se decide în ultima etapăPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Județul Dâmbovița - de la trecutul istoric la perspective în secolul XXI (partea a III-a)

Și mulți au constatat această realitate și cu prilejul recentelor „Zile ale județului Dâmbovița”, zile în care am străbătut acest meleag de țară prin mai multe zări ale sale, prilej de a vedea la fața locului cum de la Potlogiul brâncovenesc și Găeștiul lui Gheorghe Zamfir, și „orașul aurului negru” Moreni, și Pucioasa, care păstrează încă amintirea faimosului general Kiselleff, cel ce i-a descoperit... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale