Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.11.2019 00:16

La Pucioasa se fac demersuri pentru...


A A

O nouă secție de psihiatrie și o secție modernă de recuperări

O nouă secție de psihiatrie și o secție modernă de recuperări

❚ „CNI-ul știți cu toți cum se mișcă, dar nicio secundă nu o să-i las să se îndepărteze de aceste două proiecte foarte importante ale noastre. Vom sta foarte aproape de ei, ca să nu ne uite”, a declarat primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana.


VIOLETA STANCIU


O secție nouă de psihiatrie la Pucioasa și transformarea actualei secții de psihiatrie într-o secție modernă de recuperări! Aceste obiective se află pe agenda de priorități a primarului de la Pucioasa, Constantin Ana, care și-a propus să stea cu ochii pe Compania Națională de Investiții, instituție care trebuie să asigure finanțarea acestor proiecte. „Am fost chemat la Compania Națională de Investiții (CNI) să completăm documentele pentru alte două investiții în sănătate, care însumează aproape 60 milioane de lei. Este vorba de o secție nouă de psihiatrie și transformarea actualei secții de psihiatrie într-o secție modernă de recuperări. Cu siguranță vor fi două proiecte care vor ajunge greu la bază, să fim serioși, sunt conștient de treaba asta, totuși sunt sume foarte mari, CNI-ul știți cu toți cum se mișcă, dar nicio secundă nu o să-i las să se îndepărteze de aceste două proiecte foarte importante ale noastre. Vom sta foarte aproape de ei, ca să nu ne uite”, a declarat recent primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Jandarmii dâmbovițeni, la bilanț
Capcana anticipatelor
Investițiile merg ca pe roate în comuna Dobra
Prefectul a cerut ISU: "Mai puține avertismente, mai multe amenzi"
Alba-neagra cu... guvernu’
Modernizarea transportului public urban, undă verde la finanțare
Centura Târgoviștei, în plină construcție
Exproprieri la UPET
Proiectul reabilitării clădirii CJD, în așteptare
Conducere nouă la Camera de Comerț


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Capcana anticipatelor

Pentru români, dorința arzătoare a președintelui Klaus Werner Iohannis de a fi declanșate alegeri parlamentare anticipate, în acest moment, pare învăluită în ceața unui mister. Și se întreabă, pentru ce? Pentru o ambiție? Pentru un orgoliu?

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale