Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro12.01.2021 00:16

Comunicat de Presă - Ziarul regional Gazeta Munteniei


A A

Noapte bună, rațiune!

Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 63/2020 (pentru organizarea și desfășurarea unor campanii de informare publică în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea COVID- 19) a stârnit furioase nedumeriri și nopți fără somn! Ca jurnalist vechi, încerc să înțeleg decizia Guvernului Orban, DE A DA BANI MASSMEDIEI, ca răspuns la inițiativa UE de a acoperi seceta de informație și a românilor, preocupați să înțeleagă noile realități în care viețuiesc! 40 de milioane euro scoși din „pușculița” Executivului, ar fi trebuit să fie dăruite, după puteri, trusturilor de presă și publicațiilor mari sau mici, pentru că fiecare pe zona lor de influență INFORMEAZă! NU S-A ÎNTÂMPLAT AȘA!!! Abonații la „cașcaval” au înghițit aproape tot (nu punem în discuție „jurnaliștii cinstiți și profesioniști care au apelat la acest ajutor”), în timp ce publicații care supraviețuiesc de 19 ani pe BANII CITITORILOR, AU PRIMIT... NIMIC! Gazeta Munteniei se socotește nedreptățită!!! Ca publicație, a dat statului român taxe și impozite, iar oamenilor, informație de INTERES LOCAL și REGIONAL. De 19 ani, „fără sincope” sau „târguieli”. Ziarul regional „Gazeta Munteniei” putea face la nivel zonal aceleași servicii pe care alte ziare le fac pe banii statului. La un preț corespunzător forței sale de convingere și de distribuire. Noi, jurnaliștii cu state vechi de serviciu nu CONTĂM? Credem că Ministerul Culturii, va trebui să găsească dreapta balanță în judecarea acestei crunte discriminări! Nu ne substituim autorității Ministerului. Nu oferim soluții, dar credem că merită analizat cum o parte din presă a luat grosul banilor, iar altă parte REZISTENTĂ la LIPSURI de tot felul, NIMIC SAU APROAPE NIMIC! Deși existăm pe piață. NE SPRIJINĂ CINEVA? Sau ...„AICI NU STĂ NIMENI”.

Dipl. ing. jurnalist FLORENȚ MOCANU, director editor al ziarului regional Gazeta Munteniei”, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), membru al Societății Scriitorilor Târgovișteni.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Sindicatele Cartel Alfa au continuat ieri protestul în fața Prefecturii Dâmbovița
Recomandările jandarmilor montani pentru turiștii care vor să meargă în Bucegi
Concedierile vor fi decise de "anvelopa salarială" stabilită la nivel central
Protest Sanitas în fața Prefecturii Dâmbovița
Pensionarii dâmbovițeni au încredere în decizia CCR
Salariații din sănătate, asistența socială și poliție se alătură protestului COST
SAJ Dâmbovița va avea mașini noi în parcul auto
CITATIE
"Protest pentru salvarea COST Târgoviște"
Sancțiuni contravenționale în valoare de 15.750 lei aplicate de jandarmii dâmbovițeni


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Eminescu are mereu dreptate...

... în tot ceea ce a scris ca ziarist – de fapt, a fost și este cel mai mare om de presă român incontestabil -, căci ce a înfierat ieri este și acum, după un veac și mai bine, perfect valabil când vine vorba de ceea ce numim clasă politică. De bună seamă el este Poetul Național.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale