Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.01.2023 00:20

Editorial


A A

Neamul românesc piere… (II)

Neamul românesc piere… (II)

Un alt trend nefast al descreșterii populației se vede, fără putință de tăgadă, în deșertificarea populațională a localităților mici, mai ales a comunelor și satelor, ceea ce ar impune o urgentă și coerentă reformă teritorial-administrativă a țării dublată de o reindustrializare (care la rândul ei reclamă urgență) postmodernă bine gândită a județelor și o reorganizare a agriculturii cu recuperarea pământurilor înstrăinate și crearea unor puternice ferme comunitare, de producție, cum tot de o reorganizare/ recuperare trebuie să beneficieze uriașul fond forestier al țării, eludându-se privatizarea sa – preconizată pentru români.

Dar pentru un asemenea program strategic de redresare și repropășire națională este nevoie de guvernanți patrioți și pe deplin responsabili pe care, din păcate, acum nu-i avem. Iar celor ce-i avem puțin le pasă de dramatica (nu, tragica!) scădere a populației țării. Să nu-mi spună cineva că nu  mai au somn din pricina asta! Le pasă însă de bătălia pentru alegerile din 2024, de ce beneficii personale vor avea după acele alegeri. Că populația României a scăzut de la 23 de milioane la 19 milioane nu le dă dureri de cap.

Pentru ei nu este o problemă că… salvarea, iată, vine de la alogenii aduși de pe aiurea, de pildă din Filipine, India sau Bangladeș. Țara rămâne fără români și românii fără țară. Din cauza unor idioți politici (nu utili, ci inutili) neamul românesc piere. Doamne, salvează-i pe români. Le-ai rămas ultima speranță!

 

 

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (I)
Carambol european
Incertitudini mioritice


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale