Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.01.2023 00:17

La Pucioasa,


A A

Lucrările la Grădinița Nr 1 „Prichindel”, la turație maximă

Lucrările la Grădinița Nr 1 „Prichindel”, la turație maximă

Infrastructura educațională rămâne una dintre principalele priorități pentru administrația publică din Pucioasa. Primarul Constantin Ana a anunțat că lucrările la  Grădiniței Prichindel se desfășoară în ritm susținut. În locul clădirii care nu se mai ridica la standardele pe care trebuie să le îndeplinească o unitate de învățământ europeană, va fi construit un nou corp modern ce va avea în componența sa șapte săli de clasă.

Totodată, noul imobil va avea și dormitoare pentru copiii din cele șapte grupe care vor beneficia de program prelungit. Edilul șef a transmis că arhitectura clădirii este una specială și va dispune și de un amfiteatru pentru organizarea evenimentelor cultural-artistice. Proiectul cuprinde și amenajarea unui loc de joacă și va fi situat undeva sub nivelul construcției, planul fiind foarte bine gândit, a mai precizat primarul Constantin Ana.

Investiția va fi finanțată pe Axa 13 Programul Operațional Regional (POR), iar valoarea este de 20 de milioane de lei. Cei 200 de copii care își desfășurau activitatea la Grădinița „Prichindel”, au fost mutați în spații tip container care vor dispune de toate condițiile necesare desfășurării orelor de curs. Acestea sunt situate pe strada Nufărului, în centrul orașului, lângă sediul Primăriei Pucioasa.

Primarul Constantin Ana a anunțat că prin POR vor mai fi reabilitate alte două grădinițe cu program prelungit și biblioteca orășenească. Totodată, prin acest program vor fi demarate și lucrări pentru infrastructura stradală, în care vor fi reabilitate trotuare, vor fi amenajate noi spații verzi, iar iluminatul public va fi înlocuit. Educația a fost mereu în atenția actualului executiv al Primăriei Orașului Pucioasa, spune primarul Constantin Ana, care a precizat că investițiile privind dezvoltarea infrastructurii educaționale vor continua.

 


Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ministrul Afacerilor Europene la români
Parc fotovoltaic în municipiul Târgoviște
Sprijin pentru instituții sociale din Dâmbovița
Terenurile de tenis din zona Parcului Chindia, în vizorul CJD
Directorul ROMARM, contestat de liderul sindical Constantin Bucuroiu
Zelenskiada (II)
Infrastructura educațională, în continuă dezvoltare
Cascadorii rutiere, penalizate de polițiști
Primăria face deszăpezirea cu proprii salariați și utilaje
„Ziua Poliției Române, sărbătorită, probabil, în stradă”Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Ministrul Afacerilor Europene la români

Din când în când e bine să reevaluăm strategic anumite abordări. Relaționarea României cu Uniunea Europeană a fost un subiect evolutiv, iar acum ne bucurăm de statutul de membru al acestei uniuni politice și economice de 27 de țări europene.

Optimizarea relaționării cu UE a fost o temã pe agenda țării încă înainte de aderarea din 1 ianuarie 2007. Ne amintim că... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale