Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro01.03.2023 00:16

La Niculești, cu finanțare prin PNRR, se vor construi...


A A

Locuințe pentru profesori, medici și persoane defavorizate!

Locuințe pentru profesori, medici și persoane defavorizate!

*În prima fază se va construi un modul cu șase unități locative, dar va urma și un al doilea modul, cu același număr de apartamente  *„Este prima dată când avem un astfel de proiect de locuințe pentru tineri”

 

Locuințe pentru profesori, medici și persoane defavorizate... în comuna Niculești! Este pentru prima dată când autoritățile locale de Niculești accesează un astfel de proiect, prin Compania Națională de Investiții, finanțarea fiind asigurată prin PNRR. În prima fază se va construi un modul cu șase unități locative, dar va urma și un al doilea modul, cu același număr de apartamente. Utilitățile, dar și o parte din cofinanțare vor fi asigurate de Primăria Niculești.

„Pe Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) vom construi locuințe pentru profesori, medici și persoane defavorizate. Terenul, utilitățile și o parte din cofinanțare o asigurăm noi, Primăria Niculești. Am semnat deja contractul de finanțare cu Compania Națională de Investiții (CNI). Mai durează puțin până începe execuția, pentru că sunt proiecte tip și trebuie să ne pună la dispoziție modelul. Imobilul va fi format din parter și etaj, cu 6 apartamente. Am un modul cu 6 apartamente și mai am încă unul în așteptare, tot cu 6 apartamente. Este prima dată când avem un astfel de proiect de locuințe pentru tineri”, ne-a declarat primarul comunei Niculești, Dorinel Soare.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Campania ASCOR de donare de sânge „Uniți pentru viață”
„Soluția pentru elevii agresivi este prevenția, nu exmatricularea”
Încep simulările la examenul de Bacalaureat
Concursul de Interpretare W. A. Mozart
O gamă largă de activități la Biblioteca Județeană
„Dialoguri studențești”, prin filiala ASCOR Târgoviște
Buget pentru achiziția de carte
„Grădinițele din sistemul preuniversitar vin la noi”
Proiect pentru digitalizarea a 29 de biblioteci din județ
Dâmbovița, județul cu cele mai multe biblioteci funcționale din RomâniaPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Va fi România la masa marii producții de baterii? (III)

Potrivit Institutului Geologic Român, țara noastră are zăcăminte de resurse aflate pe lista recent actualizată a materiilor prime strategice, esențiale pentru lanțul valoric al bateriilor. De pildă, Europa are un necesar de 7% litiu pentru producția de baterii litiu-ion dar produce doar 3%, deci este necesară dublarea producției. Ștefan Marincea, fost director al Institutului Geologic Român spune că țara noastră... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale