01.03.2023 00:16

Locuințe pentru profesori, medici și persoane defavorizate!

Locuințe pentru profesori, medici și persoane defavorizate!
Galerie foto

*În prima fază se va construi un modul cu șase unități locative, dar va urma și un al doilea modul, cu același număr de apartamente  *„Este prima dată când avem un astfel de proiect de locuințe pentru tineri”

 

Locuințe pentru profesori, medici și persoane defavorizate... în comuna Niculești! Este pentru prima dată când autoritățile locale de Niculești accesează un astfel de proiect, prin Compania Națională de Investiții, finanțarea fiind asigurată prin PNRR. În prima fază se va construi un modul cu șase unități locative, dar va urma și un al doilea modul, cu același număr de apartamente. Utilitățile, dar și o parte din cofinanțare vor fi asigurate de Primăria Niculești.

„Pe Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) vom construi locuințe pentru profesori, medici și persoane defavorizate. Terenul, utilitățile și o parte din cofinanțare o asigurăm noi, Primăria Niculești. Am semnat deja contractul de finanțare cu Compania Națională de Investiții (CNI). Mai durează puțin până începe execuția, pentru că sunt proiecte tip și trebuie să ne pună la dispoziție modelul. Imobilul va fi format din parter și etaj, cu 6 apartamente. Am un modul cu 6 apartamente și mai am încă unul în așteptare, tot cu 6 apartamente. Este prima dată când avem un astfel de proiect de locuințe pentru tineri”, ne-a declarat primarul comunei Niculești, Dorinel Soare.

 

 

Violeta Stanciu