Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.01.2023 00:16

La Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița,


A A

Liniile Eliza, prioritatea investițională a anului 2023!

Liniile Eliza, prioritatea investițională a anului 2023!

*„Anul acesta am trecut pe listă laboratorul pentru că liniile Eliza trebuie și ele înlocuite. Sunt liniile cu care lucrăm în laboratorul de  markeri  virali”

 

Anul acesta, pe lista de investiții a Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmbovița se află liniile de laborator Eliza! Asta după ce anul trecut instituția de profil din plan județean a reușit să obțină o extindere generoasă a sediului, dar și o recompartimentare a spațiului, lucruri care nu ar fi fost posibile fără ajutorul Consiliului Județean Dâmbovița. Investițiile se asigură de către Institutul Național de Transfuzie Sanguină (INHT), în subordinea căruia se află Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Dâmbovița.

„S-au făcut niște investiții pe care ni le doream de mult, reamenajarea spațiului și cu extinderea lui. Am obținut și autorizația sanitară, deci  totul a fost bine. Zicem noi! Noi, teoretic, nu am avut bani de investiții. La noi investițiile se fac numai cu acordul Institutului Național de Transfuzie Sanguină (INHT). Noi am fost dotați, iar spațiul l-am amenajat prin bunăvoința Consiliului Județean Dâmbovița, să nu credeți că am plătit noi ceva. Am beneficiat din plin de ajutorul acesta. Investițiile s-au făcut de către institut, pe partea de echipamente. Anul acesta am trecut pe listă laboratorul pentru că liniile Eliza trebuie și ele înlocuite. Sunt liniile cu care lucrăm în laboratorul de  markeri  virali. Le-am pus pe listă, dar acestea se licitează la nivel național, mai ales în contextul acestei reorganizări a rețelei care la un moment dat trebuie să se întâmple”, ne-a declarat dr. Iulia Stanciu, directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmbovița.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

ITM, în control la Fabrica ARCTIC de la Ulmi
Rata șomajului, în creștere: 3,04 %
Impozitarea marilor companii străine
„În plin război, industria de Apărare a României are sub 30% comenzi”
Aproape 5700 persoane și-au găsit un loc de muncă în anul 2022
Munca la negru, subiect abordat în ședința CJPV Dâmbovița
344 de locuri de muncă disponibile
Garda de Mediu, descindere în forță la Găești
991 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Salariați mai mulți în județ (2,8%)!Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Ministrul Afacerilor Europene la români

Din când în când e bine să reevaluăm strategic anumite abordări. Relaționarea României cu Uniunea Europeană a fost un subiect evolutiv, iar acum ne bucurăm de statutul de membru al acestei uniuni politice și economice de 27 de țări europene.

Optimizarea relaționării cu UE a fost o temã pe agenda țării încă înainte de aderarea din 1 ianuarie 2007. Ne amintim că... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale