Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.02.2024 00:14

La Târgoviște,


A A

Liceul de Arte "Bălașa Doamna", autorizație provizorie pentru clasă de coregrafie

Liceul de Arte

*Aceasta deschide calea către oportunități educaționale noi pentru tinerii din Târgoviște pasionați de arta dansului

 

Ștefan Khalil


În urma eforturilor depuse și a unei lungi așteptări, Liceul de Arte "Bălașa Doamna" din Târgoviște a primit autorizație provizorie pentru înființarea unei clase de coregrafie, în urma unei decizii emise de Ministerul Educației.

După mai bine de un an de la anunțarea intenției de a adăuga o nouă specializare, în perioada 6 - 8 decembrie 2023, școala a fost vizitată de o delegație a Agenției Române pentru Asigurarea Calității în Învățământul Preuniversitar (ARACIP) pentru a evalua necesarul de autorizare. Vizita s-a încheiat cu o propunere favorabilă de autorizare provizorie, care ulterior a fost analizată și aprobată în cadrul Consiliului ARACIP.

Această autorizație deschide calea către oportunități educaționale noi pentru tinerii din Târgoviște pasionați de arta dansului. În perioada următoare, școala va finaliza detaliile privind calendarul admiterii și perioada de pregătire în vederea înscrierii la această specializare nouă, oferind elevilor posibilitatea de a-și dezvolta talentele și pasiunea pentru dans într-un mediu educațional dedicat.

„În urmă cu mai bine de un an, Liceul de Arte «Bălașa Doamna» anunța intenția de a înființa o clasă de coregrafie, aspect receptat de comunitatea noastră locală cu bucurie. După avizarea favorabilă în Consiliul ARACIP din decembrie 2023, în data de 01 februarie a fost emis Ordinul nr. 3683 al Ministrului Educației, prin care se acordă Liceului de Arte «Bălașa Doamna» Târgoviște autorizația de funcționare provizorie pentru nivelul de învățământ gimnazial (învățământ integrat și suplimentar de artă - coregrafie) începând cu anul școlar 2024 - 2025. În perioada următoare vor fi definitivate calendarul admiterii și perioada de pregătire în vederea admiterii la această specializare nouă”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Liceul de Arte „Bălașa Doamna” din Târgoviște.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Vernisajul Expoziției Itinerante „Ochii Femeilor/Women’s Eyes”
Olimpiade naționale de limbi străine la Târgoviște
Sfânta Maria Egipteanca: Exemplu de transformare și smerenie
Trasee culturale prin Târgoviște
Noi succese ale micilor balerine din Târgoviște
„Cavaleri de Târgoviște”
Urcând treptele duhovnicești spre Înviere
Programul național pentru reducerea abandonului școlar
Nouă achiziție de carte veche la Arhiepiscopia Târgoviștei
Copiii de la Centrul de zi „Sfânta Maria” în vizită la Mănăstirea Bâldana


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale