Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.08.2018 00:11

În comuna Mătăsaru,


A A

Investiții în infrastructura rutieră, culturală și de învățământ

Investiții în infrastructura rutieră, culturală și de învățământ

*Atenția administrației locale este „îndreptată spre rețeaua rutieră, unitățile de învățământ preuniversitar, deoarece mai este puțin până la deschiderea anului școlar 2018-2019”, după cum ne-a afirmat primarul Naie Radu

 

Petre Drăguțoiu


Primarul localității Mătăsaru, Naie Radu, ne-a reconfirmat că urmărește cu atenție realizarea unor investiții importante în modernizarea comunei Mătăsaru, drept pentru care este și apreciat, după informațiile noastre, în mod deosebit de locuitori.

Atenția administrației locale este „îndreptată spre rețeaua rutieră, unitățile de învățământ preuniversitar, deoarece mai este puțin până la deschiderea anului școlar 2018-2019”, după cum ne-a afirmat primarul Naie Radu. Astfel, este finalizat cu asfalt drumul din satul Puțu cu Salcia, în lungime de peste 1,5 km, cu lucrări efectuate în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, cu podețe și rigole.

Asociații au contribuit fiecare cu câte 5 milioane lei, cu mențiunea că s-a turnat asfaltul și la zona Pompe-Cornetu, pe o lungime de peste 2,5 km, de asemenea cu rigole și podețe.

Investiții la grădiniță, dispensar și căminele culturale 

Acum, se lucrează intens pentru finalizarea investițiilor la grădiniță, care a început de la punctul zero. Dispensarul medical este și el în modernizare, și menționăm și lucrări de reabilitare la cele două cămine culturale în satele Tețcoiu și Poronoica, cu investiții de 15 milioane și respectiv 16 milioane lei vechi, după cum ne-a precizat edilul șef al comunei Mătăsaru, Naie Radu.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Cererile de plată se completează electronic
Legea cooperativelor, în discuție în Dâmbovița
Producția industrială, în scădere vertiginoasă
Comerțul concurează serios Industria
Evaziune fiscală de proporții
"Oscilația euro, o situație îngrijorătoare"
Importurile bat exporturile
3000 lei salariul minim în domeniul construcțiilor
Banca Mondială, cu ochii pe Zona metropolitană Târgoviște
20 de dâmbovițeni au accesat Programul pentru lână


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

"Sindromul «aprozarului»"

De treizeci de ani, agricultura românească merge în bobote. Și cum să meargă eficient, atâta vreme cât toate guvernările au dat „verde” la vânzarea pământurilor fertile unora veniți de pe aiurea (arabi la grămadă, italieni ș.a.), care s-au repezit în haite nesătule și n-au avut nicio strategie deșteaptă cu privire la organizarea sectorului agricol și zootehnic? 

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale