Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.08.2018 00:11

În comuna Mătăsaru,


A A

Investiții în infrastructura rutieră, culturală și de învățământ

Investiții în infrastructura rutieră, culturală și de învățământ

*Atenția administrației locale este „îndreptată spre rețeaua rutieră, unitățile de învățământ preuniversitar, deoarece mai este puțin până la deschiderea anului școlar 2018-2019”, după cum ne-a afirmat primarul Naie Radu

 

Petre Drăguțoiu


Primarul localității Mătăsaru, Naie Radu, ne-a reconfirmat că urmărește cu atenție realizarea unor investiții importante în modernizarea comunei Mătăsaru, drept pentru care este și apreciat, după informațiile noastre, în mod deosebit de locuitori.

Atenția administrației locale este „îndreptată spre rețeaua rutieră, unitățile de învățământ preuniversitar, deoarece mai este puțin până la deschiderea anului școlar 2018-2019”, după cum ne-a afirmat primarul Naie Radu. Astfel, este finalizat cu asfalt drumul din satul Puțu cu Salcia, în lungime de peste 1,5 km, cu lucrări efectuate în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, cu podețe și rigole.

Asociații au contribuit fiecare cu câte 5 milioane lei, cu mențiunea că s-a turnat asfaltul și la zona Pompe-Cornetu, pe o lungime de peste 2,5 km, de asemenea cu rigole și podețe.

Investiții la grădiniță, dispensar și căminele culturale 

Acum, se lucrează intens pentru finalizarea investițiilor la grădiniță, care a început de la punctul zero. Dispensarul medical este și el în modernizare, și menționăm și lucrări de reabilitare la cele două cămine culturale în satele Tețcoiu și Poronoica, cu investiții de 15 milioane și respectiv 16 milioane lei vechi, după cum ne-a precizat edilul șef al comunei Mătăsaru, Naie Radu.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Numărul de vizitatori, în creștere
Rata șomajului, în scădere: 3,49 %
619 locuri de muncă disponibile
Amenzile neîncasate dau de furcă Primăriei Băleni
Numărul salariaților din județ, în creștere
Rețeaua națională de magazine cu produse românești
Investițiile în infrastructura școlară continuă
Celebrul joc de păcănele "Sizzling Hot" poate fi jucat la cazino online 100% legal
Electrica Furnizare: "Fii informat! Nu te lăsa păcălit!"
COS Târgoviște riscă să rămână fără autorizația de mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Uitatul Eminescu

Știați că pe 15 iunie a.c. s-au împlinit 130 de ani de când Mihai Eminescu a fost așezat de Dumnezeu în Panteonul neamului românesc? A, da, ce întrebare tâmpită! La ce bun să se fi știut? Prin media patriei a bătut un vânt al uitării. Altele au fost prioritățile culturale ale momentului, de pildă… Street delivery.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale