24.08.2018 00:11

Investiții în infrastructura rutieră, culturală și de învățământ

Investiții în infrastructura rutieră, culturală și de învățământ
Galerie foto

*Atenția administrației locale este „îndreptată spre rețeaua rutieră, unitățile de învățământ preuniversitar, deoarece mai este puțin până la deschiderea anului școlar 2018-2019”, după cum ne-a afirmat primarul Naie Radu

 

Petre Drăguțoiu


Primarul localității Mătăsaru, Naie Radu, ne-a reconfirmat că urmărește cu atenție realizarea unor investiții importante în modernizarea comunei Mătăsaru, drept pentru care este și apreciat, după informațiile noastre, în mod deosebit de locuitori.

Atenția administrației locale este „îndreptată spre rețeaua rutieră, unitățile de învățământ preuniversitar, deoarece mai este puțin până la deschiderea anului școlar 2018-2019”, după cum ne-a afirmat primarul Naie Radu. Astfel, este finalizat cu asfalt drumul din satul Puțu cu Salcia, în lungime de peste 1,5 km, cu lucrări efectuate în asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, cu podețe și rigole.

Asociații au contribuit fiecare cu câte 5 milioane lei, cu mențiunea că s-a turnat asfaltul și la zona Pompe-Cornetu, pe o lungime de peste 2,5 km, de asemenea cu rigole și podețe.

Investiții la grădiniță, dispensar și căminele culturale 

Acum, se lucrează intens pentru finalizarea investițiilor la grădiniță, care a început de la punctul zero. Dispensarul medical este și el în modernizare, și menționăm și lucrări de reabilitare la cele două cămine culturale în satele Tețcoiu și Poronoica, cu investiții de 15 milioane și respectiv 16 milioane lei vechi, după cum ne-a precizat edilul șef al comunei Mătăsaru, Naie Radu.