Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro02.04.2024 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Interliga Dâmbovița! Viitorul sună bine!

Interliga Dâmbovița! Viitorul sună bine!

Amplasat pe dealul Patrana, stadionul din Pucioasa are un farmec aparte. L-au simțit din prima clipă minunații copii de la Interligă, într-o duminică superbă de primăvară. Orașul-stațiune a fost invadat de copiii-fotbaliști, dornici, de mișcare și de experiențe noi. Devenită ad-hoc capitala județeană a fotbalului juvenil, Pucioasa s-a ridicat la înălțimea evenimentului.

Marele merit îi aparține lui Vlăduț Parghel, coordonatorul grupelor de juniori de la Golden Dribling Pucioasa, un excelent organizator. Cu greu mai găseai duminica trecută un loc de parcare în jurul stadionului cetate, care veghează orașul de la înălțime. Restaurantele din nordul județului au fost arhipline, mulțimea de copii, părinți, bunici sau frați invadând urbea dâmbovițeană.

Destinată celor mai mici fotbaliști, cu vârsta cuprinsă între 7 și 10 ani, Interliga a prins excelent în Dâmbovița, încă de la prima ediție. Cluburile importante ale județului au ales să participe, printre ele câteva și din mediul rural, cum ar fi Unirea Bucșani, Olimpia Picior de Munte sau Viitorul Petrești, unde activează antrenori tineri și extrem de pasionați, precum Marius Zidăroiu, Ionuț Preda sau Alin Ilie.

Li s-au alăturat CSM Fieni, Golden Dribling / FC Pucioasa, Progresul Găești, dar și copii de la Flacăra Moreni, Kinder, Luceafărul sau Phoenix Târgoviște. Se joacă de plăcere, fără rezultate și fără presiune, un concept modern, implementat de câțiva ani la nivel european. Viitorul sună bine!

 

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a ratat calificarea în finală
Chindia, pe podium la fotbal feminin
Echipament nou pentru arbitrii dâmbovițeni
Marian Mihai a câștigat Cupa României la Judo
Juniorii dâmbovițeni, selecționați pentru faza superioară
Atât de aproape de o nouă finală...
Chindia a scăpat de litigii
Dărmănești e lider în Seria Nord
Întrecere spectaculoasă pentru locul de baraj
Una grande partita


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cine influențează politica de sănătate în UE?

Împreună cu Ana-Maria Stancu (jurnalist TVR - corespondent în Constanța) am încercat să prezentăm comunitatea celor care sunt interesați de politica de sănătate la nivel european, care interacționează fără vreo barieră teritorială sau lingvistică. Articolul este acum publicat de către EURACTIV România.

Politica de sănătate a Uniunii Europene este un domeniu care vizează îmbunătățirea... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale