Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



25.11.2015 00:17

Pe de o parte se lucrează la arterele comunale, pe de alta, la cele județene


A A

Infrastructura rutieră, "atacată" pe două fronturi la Niculești

Infrastructura rutieră,
Potrivit primarului comunei, asfaltările de drumuri sunt o mare realizare pentru administrația locală

❚ Administrația comunei dă zor cu asfaltările în satul Movila, un proiect cu bani proveniți pe OG 28 și la care s-a lucrat chiar dinainte de a sosi finanțările propriu-zise ❚ Pe de altă parte, aflate în grija Consiliului Județean, tronsoanele de drumuri județene care fac legătura comunei Niculești cu județele Ilfov și Prahova sunt în plină reabilitare și vor mai fi cât timpul va permite

ANA MARIA POPESCU


Infrastructura rutieră de la Niculești este prioritară pentru autoritățile locale și județene! În momentul de față, în localitatea Niculești se lucrează pe două fronturi pentru îmbunătățirea infrastructurii de drumuri, fie că este vorba despre artere rutiere comunale, fie că este vorba despre drumuri de interes județean.

Cu bani primiți pe Ordonanța de Guvern 28/2013, administrația locală de la Niculești asfaltează în această perioadă un drum care are o lungime de trei kilometri, în satul Movila. Proiectul este destul de avansat, s-a lucrat mult încă dinainte de sosirea banilor pe Ordonanța 28, iar acum se îndreaptă cu pași repezi spre finalizare.

„Noi am lucrat practic mai mult decât am avut bani, dar acum au venit și banii și speram ca în cel mai scurt timp să terminăm toți cei trei kilometri din Movila. Aceasta este o mare realizare pentru noi”, a declarat primarul localității Niculești, Dorinel Soare.

Concomitent cu asfaltarea drumurilor locale se lucrează și la îmbunătățirea infrastructurii de drumuri județene care tranzitează Niculeștiul. Potrivit președintelui forului administrativ județean, deja s-au realizat reparații pe Drumul Județean 101A, arteră rutieră care face legătura cu județul Ilfov, iar acum se lucrează la asfaltarea porțiunii de drum care face legătura cu județul Prahova, pe la Ciocănari.

„În ceea ce privește drumurile județene din Niculești, am executat lucrările de reparații pe tot tronsonul, de la intersecție până la legătura cu județul Ilfov, la Periș. Am început lucrările pe un drum județean conex în satul Ciocănari, 101A, este vorba despre 2,5 kilometri de asfaltare, am început pregătirea și sperăm să asfaltăm măcar un kilometru. Mai avem 800 metri de asfaltat, tot pe drum județean, în zona Fermă, în continuare spre Periș și practic, dacă facem drumul din Ciocănari, drumul de la Periș, am rezolvat legăturile din zonă cu județul Ilfov și cu județul Prahova, pe partea de la Ciocănari”, a explicat la fața locului președintele CJD Adrian Țuțuianu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)
Nou record de călători pentru transportul public local
Complexul de Natație se pregătește de noul sezon estival
Pensionarii semnalează că serviciile medicale la domiciliu sunt în scădere
Peste 1000 de persoane și-au găsit un loc de muncă
România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Peste 1500 de elevi au plantat pomișori la Târgoviște
Muzeul „Casa Romanței” a omagiat Cartea
Marian Tănase, noul subprefect al județului Dâmbovița
,,Anul acesta mielușelul nu prea va mai fi pe mesele oamenilor’’


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale