Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.03.2023 00:19

Ieri, la Uzina Automecanica Moreni


A A

Greva de avertisment a avut efect

Greva de avertisment a avut efect

*„Directorul general a recunoscut că a fost o lipsă de comunicare, de nerespectare în unele cazuri a CCM, prin măsurile aplicate. S-a hotărât corectarea și rezolvarea acestora în timpul cel mai scurt”

 

Așa cum au anunțat inițial, salariații de la Uzina Automecanica Moreni au declanșat ieri greva de avertisment la poarta societății! Încă de la început, liderul de sindicat Constantin Bucuroiu a anunțat că acțiunea de protest nu are conotații politice, ci trage un semnal de alarmă că lucrurile nu stau bine. ,,Lucrăm și negociem pentru a le fi mai bine lucrătorilor sau conducerea își prezintă demisia’’, a precizat ieri Constantin Bucuroiu.

După grevă, la ora 14.00, conducerea societății și-a arătat disponibilitatea de a discuta cu liderul de sindicat Constantin Bucuroiu, iar întâlnirea conducere – sindicat s-a dovedit a fi de bun augur... pentru că momentan s-a renunțat la ideea declanșării grevei generale. De comun acord, cele două părți au hotărât  stabilirea unui program de măsuri concrete  de îmbunătățire a condițiilor de muncă în sectoarele de activitate productivă, și nu numai. De asemenea, s-a stabilit că sindicatul și conducerea societății trebuie să exercite o presiune comună asupra factorilor decidenți pentru contracte și comenzi acoperitoare 100%.

,,Directorul general a recunoscut că a fost o lipsă de comunicare, de nerespectare în unele cazuri a CCM, prin măsurile aplicate. S-a hotărât corectarea și rezolvarea acestora în timpul cel mai scurt. Constantin Bucuroiu, în numele Consiliului de coordonare, a făcut cunoscut că este de acord cu negocierea în comisii și că nu v-a trece la grevă generală în tot acest timp al negocierilor’’, a declarat ieri liderul de sindicat de la Uzina Automecanica Moreni, Constantin Bucuroiu.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Mobilier modern în 31 de școli și grădinițe din Târgoviște
Eveniment cultural sensibil la Biblioteca Garnizoanei Târgoviște
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Au debutat lucrările pentru modernizarea DJ 720 A
Amenzi de 362.000 lei și 70 de tone de deșeuri confiscate în cadrul unei acțiuni fulger a Gărzii Naționale de Mediu
Norvegia, promovată la Târgoviște
Vot european la 16 ani
PSD Dâmbovița anunță lista candidaților pentru alegerile locale
Sinaxă monahală la Arhiepiscopia Târgoviște
Detectoare de fum montate de pompieri în locuințe


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale