Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.03.2023 00:19

Ieri, la Uzina Automecanica Moreni


A A

Greva de avertisment a avut efect

Greva de avertisment a avut efect

*„Directorul general a recunoscut că a fost o lipsă de comunicare, de nerespectare în unele cazuri a CCM, prin măsurile aplicate. S-a hotărât corectarea și rezolvarea acestora în timpul cel mai scurt”

 

Așa cum au anunțat inițial, salariații de la Uzina Automecanica Moreni au declanșat ieri greva de avertisment la poarta societății! Încă de la început, liderul de sindicat Constantin Bucuroiu a anunțat că acțiunea de protest nu are conotații politice, ci trage un semnal de alarmă că lucrurile nu stau bine. ,,Lucrăm și negociem pentru a le fi mai bine lucrătorilor sau conducerea își prezintă demisia’’, a precizat ieri Constantin Bucuroiu.

După grevă, la ora 14.00, conducerea societății și-a arătat disponibilitatea de a discuta cu liderul de sindicat Constantin Bucuroiu, iar întâlnirea conducere – sindicat s-a dovedit a fi de bun augur... pentru că momentan s-a renunțat la ideea declanșării grevei generale. De comun acord, cele două părți au hotărât  stabilirea unui program de măsuri concrete  de îmbunătățire a condițiilor de muncă în sectoarele de activitate productivă, și nu numai. De asemenea, s-a stabilit că sindicatul și conducerea societății trebuie să exercite o presiune comună asupra factorilor decidenți pentru contracte și comenzi acoperitoare 100%.

,,Directorul general a recunoscut că a fost o lipsă de comunicare, de nerespectare în unele cazuri a CCM, prin măsurile aplicate. S-a hotărât corectarea și rezolvarea acestora în timpul cel mai scurt. Constantin Bucuroiu, în numele Consiliului de coordonare, a făcut cunoscut că este de acord cu negocierea în comisii și că nu v-a trece la grevă generală în tot acest timp al negocierilor’’, a declarat ieri liderul de sindicat de la Uzina Automecanica Moreni, Constantin Bucuroiu.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Locuințele sociale și Spitalul Județean, în vizorul Consiliului Județean
Lumea între ciocniri de valuri (II)
Parada Copilului, eveniment de amploare la Târgoviște
Campania „Donează sânge, salvează o viață!”
Măsurile afirmative pentru elevi, discutate de Grupul Mixt de Lucru pentru Romi
Lumea între ciocniri de valuri (I)
Greva profesorilor, punct fierbinte în Colegiului Prefectural Dâmbovița
Mitropolitul Nifon a premiat Corul Excelsior al Seminarului Teologic
Asistența socială pentru vârstnici, în vizorul pensionarilor
Muzeul Național al Poliției Române are nevoie de lucrări de conservarePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lumea între ciocniri de valuri (II)

GEORGE COANDĂ


Fascinant, nu? Oare, însă umanitatea, estabilishment-ele și leadership-urile sociale, economice, politice cu deosebire au luat seama la vuietul celui de-al Treilea Val al Schimbării care se auzea încă de acum patru decenii și mai bine? Se pare că nu. Că interesele imediate și meschine, și egocentriste ale corporatismului, mai ales ale celui american, au făcut ca „șocul viitorului”, teoretizat de același... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale