Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.01.2023 00:14

Două amplasamente verificate, două sancțiuni aplicate!


A A

Garda de Mediu, descindere în forță la Găești

Garda de Mediu, descindere în forță la Găești

*Comisarii dâmbovițeni au descins sâmbătă la cei care colectează deșeuri feroase, neferoase și autovehicule scoase din uz, din zona orașului Găești!

 

Colectarea deșeurilor feroase, neferoase și autovehiculelor scoase din uz, în atenția oamenilor legii. Într-o zi de weekend, respectiv sâmbătă, 21.01.2023, comisarii din cadrul Gărzii Naționale de Mediu - Comisariatul Județean Dâmbovița, împreună cu reprezentanții ai I.P.J. Dâmbovița, au desfășurat o acțiune comună pentru prevenirea și reducerea activităților ilegale din domeniul colectării deșeurilor feroase, neferoase și autovehiculelor scoase din uz, din zona orașului Găești.

Cu această ocazie, comisarii de mediu au efectuat controale, la un număr de două amplasamente unde se colectau deșeuri feroase, neferoase și autovehicule scoase din uz. Pentru neconformitățile constatate au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, prevăzute de legislația de mediu. Așteptăm ca astfel de acțiuni să fie extinse în toate localitățile județului unde cei care se ocupă cu această activitate, de colectare a deșeurilor feroase și neferoase, aduc mari prejudicii mediului înconjurător.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Investițiile, prioritatea zero a autorităților
UPET SA Târgoviște face angajări!
Peste 300 persoane și-au găsit un loc de muncă
UPET SA Târgoviște face angajări!
Proiecte de peste 216 milioane lei pentru dezvoltare și modernizare
Investițiile în infrastructura rutieră din comuna Raciu se reiau
Două investiții de amploare la Runcu
Scădere alarmantă a efectivelor de porci în județul Dâmbovița
Reabilitarea infrastructurii rutiere la Runcu
"Investițiile private, esențiale pentru dezvoltarea durabilă a localității!"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tezaurul românilor, nikogda!? (II)

Documentarul „Zvezda”, în replică la ideea guvernatorului Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, de a lansa un lobby internațional privitor la faptele că „România are un drept de creanță deplin valabil asupra depozitului său de aur evacuat la Moscova în 1916-1917”, isterizați, și comentatorii, și istoricii, chemați „la bară”, s-au dat de ceasul morții să argumenteze (falsuri care ar face-o să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale