25.01.2023 00:14

Garda de Mediu, descindere în forță la Găești

Garda de Mediu, descindere în forță la Găești
Galerie foto

*Comisarii dâmbovițeni au descins sâmbătă la cei care colectează deșeuri feroase, neferoase și autovehicule scoase din uz, din zona orașului Găești!

 

Colectarea deșeurilor feroase, neferoase și autovehiculelor scoase din uz, în atenția oamenilor legii. Într-o zi de weekend, respectiv sâmbătă, 21.01.2023, comisarii din cadrul Gărzii Naționale de Mediu - Comisariatul Județean Dâmbovița, împreună cu reprezentanții ai I.P.J. Dâmbovița, au desfășurat o acțiune comună pentru prevenirea și reducerea activităților ilegale din domeniul colectării deșeurilor feroase, neferoase și autovehiculelor scoase din uz, din zona orașului Găești.

Cu această ocazie, comisarii de mediu au efectuat controale, la un număr de două amplasamente unde se colectau deșeuri feroase, neferoase și autovehicule scoase din uz. Pentru neconformitățile constatate au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, prevăzute de legislația de mediu. Așteptăm ca astfel de acțiuni să fie extinse în toate localitățile județului unde cei care se ocupă cu această activitate, de colectare a deșeurilor feroase și neferoase, aduc mari prejudicii mediului înconjurător.

 

 

Violeta Stanciu