Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.03.2023 00:15

Mâine,


A A

Eveniment național la Colegiul Național „Nicolae Titulescu” din Pucioasa

Eveniment național la Colegiul Național „Nicolae Titulescu” din Pucioasa

*Întâlnire cu elevii, profesorii și iubitorii de istorie, manifestare ce face parte dintr-o serie de evenimente organizate de Fundația Europeană Titulescu *„În cadrul acțiunii de la Colegiul Național Nicolae Titulescu, Fundația Europeană Titulescu va face prin președintele său, domnul Adrian Năstase, o donație consistentă de volume despre opera politico-diplomatică a lui Titulescu, editate de fundație de-a lungul celor 32 de ani de existență”

 

La sfârșitul acestei săptămâni, Colegiul Național „Nicolae Titulescu” din Pucioasa va fi gazda unui eveniment de înaltă ținută organizat de Fundația Europeană Titulescu, prezidat de președintele fundației, fostul prim-ministru al României, prof. univ. dr. Adrian Năstase! Anunțul a fost făcut chiar de primarul orașului, Constantin Ana care îi așteaptă la eveniment pe toți ,,iubitorii de istorie’’, pentru că scopul manifestării este de a face cunoscută opera politico-diplomatică a patronului spiritual al Colegiul Național ”Nicolae Titulescu” din Pucioasa, de a readuce în actualitate memoria marelui om politic și diplomat român Nicolae Titulescu.

„Orașul nostru redevine gazda unor evenimente importante, cu oameni valoroși! La sfârșitul acestei săptămâni, vineri, începând cu ora 11, în casă nouă și modernă, Colegiul Național «Nicolae Titulescu» din Pucioasa va fi gazda unei acțiuni deosebite. Astfel, vă invităm în sala de festivități a instituției, unde va avea loc o întâlnire cu elevii, profesorii și iubitorii de istorie, manifestare ce face parte dintr-o serie de evenimente organizate de Fundația Europeană Titulescu, prezidată de președintele fundației, fostul prim-ministru al României, prof. univ. dr. Adrian Năstase. Scopul întâlnirii este de a face cunoscută opera politico-diplomatică a patronului său spiritual, de a readuce în actualitate memoria marelui om politic și diplomat român Nicolae Titulescu, de a stimula interesul pentru personalitatea și opera sa, de a încuraja cercetarea și de a publica volume care să cuprindă scrierile sale (documente oficiale, lucrări științifice în varii domenii, conferințe, cursuri universitare, corespondență). Spre bucuria noastră, în cadrul acțiunii de la Colegiul Național Nicolae Titulescu, Fundația Europeană Titulescu va face prin președintele său, domnul Adrian Năstase, o donație consistentă de volume despre opera politico-diplomatică a lui Titulescu, editate de fundație de-a lungul celor 32 de ani de existență. De asemenea, Fundația va oferi Colegiului care poartă numele patronului său spiritual, o serie de copii după documente importante privind educarea și formarea lui Nicolae Titulescu, care nu se află în biblioteca Colegiului: certificat naștere, certificat de absolvire a a clasei a-IV-a a Institutului băieți J.Javet, cu media generală 9,84, lista premianților liceului Carol I pentru anul 1899-1900. Cum este și firesc, evenimentul se va încheia cu o sesiune de întrebări și autografe. Vă așteptăm alături de noi!”, a transmis primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana.

 

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Modernizare și reabilitare extensivă în școli și licee
ÎPS Nifon, întâlnire cu noua conducere UVT
Polițiștii, în dialog cu școlarii
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Scandalagii reținuți de polițiști
Mobilier modern în 31 de școli și grădinițe din Târgoviște
Eveniment cultural sensibil la Biblioteca Garnizoanei Târgoviște
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Au debutat lucrările pentru modernizarea DJ 720 A
Amenzi de 362.000 lei și 70 de tone de deșeuri confiscate în cadrul unei acțiuni fulger a Gărzii Naționale de Mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale